Blog

Lees dit niet!

Eindelijk, vakantie! Nu even geen mail, zakelijke telefoontjes, social media en andere zakelijke beslommeringen. Gewoon even niks. Heel belangrijk, want twee derde van alle beroepsziekten betreft burn-out. Dat wens ik niemand toe. Dus: geniet van de zomer. 

17 augustus 2021
1 minuut
Blog Charles Verhoef, directeur Zelfstandig Ondernemers: 

Vanuit mijn hangmat

Eindelijk ben ik op vakantie als je dit leest. Weliswaar in Nederland, maar niets gaat boven de Hollandse duinen. Ik laat de wind flink door mijn haren en langs mijn oren suizen. Even geen werk aan mijn kop. Daar ben ik wel aan toe na een hectisch werkjaar. Het was een leuk werkjaar, uitdagend, inspirerend maar ook veeleisend. Hoogste tijd om even op te laden met een strandwandeling, luieren in de hangmat, amaretto bij de espresso en een boek lezen. 

Als ondernemer herken je jezelf waarschijnlijk in mijn situatie. Ben je ook toe aan vakantie, moet jouw hoofd ook leeg worden gemaakt om opnieuw op te laden voor de uitdagingen van het komende werkjaar. Een nieuwe periode die je uitgerust, fris en met volle energie tegemoet kan treden.

Geniet van de zomer

Nu even geen mail, zakelijke telefoontjes, social media en andere zakelijke beslommeringen. Gewoon even niks. Daarom mijn advies aan jou: stop met lezen van deze blog en ga genieten van jouw vakantie. 

Als je toch nog steeds verder leest, nog een laatste waarschuwing voordat ik een nip van mijn amaretto drink... Twee derde van alle beroepsziekten betreft burn-out. Dat wens ik niemand toe. Dus: geniet van de zomer. 

© 2021 Zelfstandig Ondernemers. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement