Blog

Meer gemak voor zzp’ers dankzij het nieuwe portaal van Zelfstandig Ondernemers

Wij willen dat zzp’ers dát kunnen doen waarom ze voor zichzelf zijn begonnen; hun vak uitoefenen én ondernemen. Daarom hebben wij ons als doel gesteld dat wij het zelfstandig ondernemers zo makkelijk mogelijk maken. Niet alleen op het gebied van arbeidsongeschiktheid (AOV), pensioen en verzekeringen, maar ook met het nieuwe portaal van Zelfstandig Ondernemers. Dat is speciaal ontworpen voor onze deelnemers en biedt veel handige functies in één gebruiksvriendelijk overzicht.  

13 juni 2024
4 min
Lydia Bos, directeur-bestuurder Zelfstandig Ondernemers

Ons vernieuwde ondernemersportaal biedt zzp’ers gemak en efficiëntie. Of je nu je saldo wilt beheren, een ziekmelding wilt doorgeven of je financiële documenten wilt bijhouden, alles is nu eenvoudiger en sneller geregeld.  

Op je smartphone 

Gemak dient de zzp’er: ons vernieuwde portaal is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en interactief. Van elke deelnemer staan alle gegevens in één mooi overzicht. Bovendien past het hele portaal in je zak, omdat je het gemakkelijk op je telefoon kunt zetten. Open simpelweg jouw link naar je persoonlijke pagina in ons portaal, tik op het deel-icoon (vierkant pijltje omhoog) in de taakbalk onderin en kies voor de optie Zet op beginscherm. Nu heb je altijd en overal toegang tot jouw gegevens, direct vanaf je smartphone. 

Altijd en overal je saldo inzien en opnemen 

In het vernieuwde portaal kun je direct je spaarsaldo inzien. Je ziet ook in één oogopslag hoe jouw persoonlijke saldo tijdens jouw deelname aan Zelfstandig Ondernemers is opgebouwd. Jouw vrij opneembare saldo opnemen is net zo eenvoudig: druk op de button ‘Saldo opnemen’ en het bedrag wordt de volgende dag automatisch op je rekening geboekt. In één klik geregeld, zonder gedoe! 

Snel en eenvoudig ziekmelden 

Kun je tijdelijk niet meer werken vanwege ziekte? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk jouw ziekmelding doorgeeft, zodat de wachttijd gaat lopen. In het nieuwe portaal is het proces voor ziekmeldingen vereenvoudigd. Zodra je niet meer kunt werken door ziekte, kun je dit makkelijk en snel doorgeven via ons ondernemersportaal. Met één druk op de knop komt jouw ziekmelding bij ons binnen en in ons systeem verwerkt.  

Vanuit onze inzetbaarheidsdesk krijg je direct een casemanager toegekend en ontvang je automatisch een aantal vragen om jouw situatie in kaart te brengen. Je kunt via het portaal het verloop van je ziekmelding volgen en ook regelmatig zelf updates geven. Ook beter melden kan weer eenvoudig via het portaal. 

Overzichten en facturen binnen handbereik 

We begrijpen dat het bijhouden van financiële documenten belangrijk is. Daarom ontvang je van ons elke maand per mail een rekeningoverzicht en een factuur, die ook in je eigen omgeving in ons portaal beschikbaar zijn. Je kunt deze documenten ten alle tijden inzien, downloaden om te gebruiken voor je administratie. Ook je jaaropgave voor de belastingaangifte is eenvoudig via het portaal te downloaden. Kortom, een georganiseerde en stressvrije administratie zodat jij je kunt focussen op het ondernemerschap. 

De voordelen van het nieuwe portaal van Zelfstandig Ondernemers op een rij: 

  • Gebruiksvriendelijk: het portaal is intuïtief en overzichtelijk 
  • Mobiel toegankelijk: zet het portaal op het beginscherm van je telefoon en je hebt altijd toegang 
  • Realtime saldo-inzicht: bekijk en neem je saldo op met één klik 
  • Snelle ziekmelding: meld je ziek en volg je status eenvoudig via het portaal 
  • Overzichtelijke administratie: bekijk en download je facturen en overzichten 

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld