Blog

Twee vliegen in één klap

Veel ondernemers kiezen voor een (te) dure AOV of om zelf een financiële buffer op te bouwen. Maar wat als er een nog betere oplossing is? Lees in het blog van Charles hoe je verrassend betaalbaar onderneemt met inkomensgarantie én meteen spaart.

22 juni 2021
2 minuten
Blog Charles Verhoef, directeur Zelfstandig Ondernemers: 

Hoe heb jij je inkomen bij arbeidsongeschiktheid geregeld? Grote kans dat je een bedrag apart hebt gezet om op terug te vallen als je ziek wordt. Maar liefst 70% van alle zelfstandigen heeft een bedrag van zo’n € 10.000 - €15.000 apart staan. Dat is mooi! Maar is dat wel de beste oplossing? Elke maand honderden euro’s betalen aan een verzekeraar is geen aantrekkelijk alternatief. Maar als je je realiseert dat je spaarcenten snel verdampen als je een aantal maanden niet kan werken, is dat wel zuur. En ronduit problematisch wordt het als al je geld is verdampt en je onverhoopt nog steeds arbeidsongeschikt bent. Had je je nu maar verzekerd.

Betaalbaar

Maar kan dat verzekeren ook betaalbaar? Ja, dat kan. Zelfstandig Ondernemers biedt al voor € 75 euro per maand een inkomensgarantie. Hiermee ben je maar liefst twee jaar verzekerd van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. 

Spaarpotje

Heb je dan geen financiële buffer meer nodig? Veel ondernemers vinden een financiële buffer heel wenselijk om aan te kunnen spreken bij tegenslagen. Het afgelopen jaar is daarvan het bewijs. Naast het afdekken van jouw inkomensrisico bij arbeidsongeschiktheid biedt Zelfstandig Ondernemers je de mogelijkheid een buffer op te bouwen. Dus voor slechts € 75 per maand heb je een inkomensgarantie bij arbeidsongeschiktheid én bouw je een buffer op. Wil je meer opbouwen? Dat kan! Bij Zelfstandig Ondernemers bepaal jij zelf hoeveel je spaart en bepaal je zelf de hoogte van je uitkering bij arbeidsongeschiktheid.  

Een spaarpotje opbouwen en verzekerd zijn van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid: twee vliegen in één klap! 


© 2021 Zelfstandig Ondernemers. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement