Blog

Wij zijn on tour!

Een aantal weken geleden mochten onze ambassadeur Frits Sissing en ik weer een live presentatie geven over de dienstverlening van Zelfstandig Ondernemers. Dit keer bij OC070, een inspirerende netwerkclub van ondernemers in Den Haag.

1 november 2021
2 minuten
Blog Lydia Bos, directeur-bestuurder Zelfstandig Ondernemers

Onze presentatie over onze totaaloplossing voor het afdekken van de belangrijkste ondernemersrisico’s werd ook hier enthousiast ontvangen. Erg inspirerend om voor een zaal vol interactieve, gedreven ondernemers te staan!

In ons verhaal benadrukken we enerzijds de bewustwording van het belang als zelfstandig ondernemer iets te regelen voor het geval je arbeidsongeschikt raakt, als ook het belang van het aanleggen van een financiële buffer. Anderzijds brengen we voor het voetlicht dat je dit ook op een andere manier kunt regelen dan via een, vaak dure, verzekering.

Wij vertellen je waarom wij zo achter ons product staan. Een eerlijk aanbod, wat we met elkaar en voor elkaar in de markt hebben gezet. We belichten hierbij wat wij willen bijdragen aan jouw ondernemerschap. Wat maakt ons anders dan een verzekeraar en anders dan een broodfonds? En hoe stel jij jouw eigen ideale oplossing samen, waarmee jij je comfortabel voelt in het afdekken van jouw ondernemersrisico’s?

Ook preventie is een onderdeel van goed ondernemerschap. Daarom bieden wij meer aan onze deelnemers dan een vangnet voor ondernemersrisico’s alleen. We investeren in een breed preventief aanbod, omdat voorkomen uiteraard beter is dan genezen.

Dit alles passeert de revue. Maar we gaan bovenal in gesprek met de aanwezige ondernemers over wat zij nodig hebben om met een gerust hart te kunnen ondernemen. Zo willen wij onze dienstverlening optimaal aan laten sluiten op de behoefte in de markt. Dan versterken we elkaar en kunnen we gezamenlijk het verschil maken. 

Ben jij ook geïnteresseerd in ons verhaal en wil je een presentatie van ons bijwonen of wil je er één voor jouw groep ondernemers organiseren? Neem dan contact met mij op via lydia.bos@zelfstandigondernemers.nl. Dan hopen we binnenkort ook met jou in gesprek te kunnen gaan!

Gerelateerd

Blog
8 augustus 2023
5 minuten

Zzp’ers staan sterk, maar wees voorzichtig

Door de groeiende fiscale verschillen tussen zzp’ers en uitzendkrachten is de positie van de zzp’er sterker. Bovendien ligt het werk dankzij de historisch krappe arbeidsmarkt en de opkomst van werkplatformen voor het oprapen én kunnen zzp’ers ook nog eens de tarieven omhoog gooien. De rollen zijn dus omgedraaid: werkgevers hebben niet langer de macht. Niet gek dus dat steeds meer mensen voor een zelfstandig bestaan kiezen. Maar wees gewaarschuwd; het is niet alles goud wat er blinkt…

Blog
5 april 2023
7 minuten

Crowdsurance: Wat is het en is het iets voor jou?

De kans dat je arbeidsongeschikt raakt tijdens je loopbaan is 10 procent. Vind je het risico om niets geregeld te hebben voor als je tijdelijk niet kunt werken ook te groot? Maar is een AOV ook voor jou niet te doen? Onderzoek dan eens of crowdsurance iets voor jou is.

Actueel
22 februari 2023
2 minuten

Financiële tegemoetkoming voor zzp’er in de culturele en creatieve sector

Ben jij een zzp’ers in de culturele en creatieve sector en op zoek naar een betaalbaar financieel vangnet voor als je door ziekte tijdelijk niet kunt werken? Je kunt nu tijdelijk een financiële bijdrage krijgen voor de kosten van zo’n AOV. Bij Zelfstandig Ondernemers dek je samen met andere ondernemers het risico van arbeidsongeschiktheid af. We werken met een vaste maandelijkse inleg, wij verzorgen de schenkingen bij ziekte en regelen alle administratieve handelingen.

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld