Actueel

Persbericht: Zelfstandig Ondernemers en Insify slaan handen ineen

Hilversum/Amsterdam, 11 april 2023 – Insify en Zelfstandig Ondernemers, specialist op het gebied sociale inkomensvoorzieningen met behulp van crowdsurance, zijn een samenwerking aangegaan. Dat hebben beide partijen vandaag bekendgemaakt. Door de samenwerking is het voor zelfstandig ondernemers vanaf heden mogelijk om online binnen 15 minuten inkomensvoorzieningen van 2 jaar tot AOW online te regelen. Snel, betaalbaar en alles in één keer geregeld via het online platform zelfstandigondernemers.nl. 

12 april 2023
2 min

Zelfstandig ondernemers die via de schenkkring van Zelfstandig Ondernemers online een arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor de eerste twee jaar van ziekte afsluiten, kunnen nu ook in dezelfde online omgeving direct een AOV tot AOW met een wachttijd van 2 jaar afsluiten. Met de combinatie van de crowdsurance schenkkring van Zelfstandig Ondernemers en de AOV via Insify regel je dus in één keer een volledige dekking tot aan je pensioenleeftijd.

Lydia Bos, directeur Zelfstandig Ondernemers: “Een ondernemer moet snel, gemakkelijk en zonder veel papierwerk zijn inkomen bij arbeidsongeschiktheid kunnen regelen. Daarom is bij ons alles gedigitaliseerd en kan een zelfstandig ondernemer bij ons binnen 2 minuten zijn vangnet online afsluiten. Aansluitend kan nu ook een aanvullende verzekering van Insify via onze website direct afgesloten worden. Wij hopen dat de snelheid en het gemak - in tegenstelling tot procedures bij traditionele verzekeraars - ondernemers ertoe aanzet om hun inkomensrisico’s toch zeker te stellen.”

60% geen inkomensvoorziening    
Nederland telt zo’n 1,4 miljoen zzp’ers. Zelfstandig ondernemers zijn daarmee een groot onderdeel van de Nederlandse economie. Deze groep zorgt voor zichzelf, maar ruim 60% heeft niets geregeld qua arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen en heeft dus geen inkomen bij onverwachte ziekte. Het liefst gaat de echte ondernemer er natuurlijk vanuit dat hij niet ziek wordt of dat hem iets anders overkomt.

Zorgeloos ondernemen
Koen Thijssen, CEO en founder van Insify: “Om zorgeloos te kunnen ondernemen dienen      ondernemers zelf hun ondernemersrisico’s af te dekken. Insify en Zelfstandig Ondernemers hebben hierbij dezelfde missie: zzp'ers, freelancers en ondernemers zo goed, eenvoudig en voordelig mogelijk verzekeren, zodat ze niet in de problemen komen en de continuïteit van hun onderneming niet in gevaar komt. Met onze samenwerking bieden wij ondernemers een gedegen pakket aan alternatieve inkomensvoorzieningen van AOV tot AOW wat eenvoudig en volledig online is af te sluiten.”

Einde persbericht

Over Zelfstandig Ondernemers
Zelfstandig Ondernemers (ZO) is in 2021 gestart met een online schenkkring voor zelfstandig ondernemers met betrekking tot hun arbeidsongeschiktheid als betaalbaar alternatief voor dure verzekeringen. ZO biedt zzp’ers een betaalbare oplossing voor arbeidsongeschiktheid gedurende de eerste twee jaar van ziekte op basis van crowdsurance. Ondernemers helpen hierbij elkaar in een grote, anonieme, online schenkkring, waarbij zij elkaar geld schenken bij ziekte. 99,5% van de ziektegevallen is binnen twee jaar weer volledig hersteld, daarom is het als ondernemer belangrijk voor deze periode iets te regelen. Inmiddels hebben ruim 2300 ondernemers zich hierbij aangesloten.

Over Insify
Via het digitale end-to-end verzekeringsplatform van Insify kunnen ondernemers binnen enkele minuten naast een arbeidsongeschiktheidsverzekering ook hun aansprakelijkheidsverzekeringen afsluiten. Terwijl jaarcontracten en jaarlijkse premiebetalingen de industriestandaard zijn, biedt Insify maandelijkse betalingen, een volledig end-to-end digitaal proces en dagelijks opzegbare polissen. De insurtech verzekert ondernemers naast de eigen directe online acceptatie ook via embedded partnerships met e-commerce en fintech-platformen en via assurantiekantoren en het intermediair. Insify werkt samen met de herverzekeraars Munich Re en Swiss Re.

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld