Actueel

Samen sterk voor WereldOuders

Vrijdag 10 september vond de vierde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 70 deelnemers, waaronder Lydia, Charles en Koen van Zelfstandig Ondernemers, hebben gefietst om geld op te halen voor noodhulp in Haïti. Het was een groot succes!

16 september 2021
1 minuten

Vrijdag 10 september vond de vierde editie plaats van de Zuidas Businessride. De eerste keer voor Lydia, Charles en Koen om namens Zelfstandig Ondernemers mee te fietsen om zo geld op te halen voor WereldOuders.

In totaal is door alle deelnemers een totaalbedrag van ruim € 14.000 opgehaald. Dit geld gaat naar noodhulp na een zware aardbeving in Haïti. 

Enthousiaste deelnemers, een mooie rit en een fantastisch resultaat. Blij dat wij van Zelfstandig Ondernemers daaraan bij hebben kunnen dragen. Met elkaar, voor elkaar!

Tot volgend jaar!

Bekijk de aftermovie


Gerelateerd

Blog
8 augustus 2023
5 minuten

Zzp’ers staan sterk, maar wees voorzichtig

Door de groeiende fiscale verschillen tussen zzp’ers en uitzendkrachten is de positie van de zzp’er sterker. Bovendien ligt het werk dankzij de historisch krappe arbeidsmarkt en de opkomst van werkplatformen voor het oprapen én kunnen zzp’ers ook nog eens de tarieven omhoog gooien. De rollen zijn dus omgedraaid: werkgevers hebben niet langer de macht. Niet gek dus dat steeds meer mensen voor een zelfstandig bestaan kiezen. Maar wees gewaarschuwd; het is niet alles goud wat er blinkt…

Blog
5 april 2023
7 minuten

Crowdsurance: Wat is het en is het iets voor jou?

De kans dat je arbeidsongeschikt raakt tijdens je loopbaan is 10 procent. Vind je het risico om niets geregeld te hebben voor als je tijdelijk niet kunt werken ook te groot? Maar is een AOV ook voor jou niet te doen? Onderzoek dan eens of crowdsurance iets voor jou is.

Actueel
22 februari 2023
2 minuten

Financiële tegemoetkoming voor zzp’er in de culturele en creatieve sector

Ben jij een zzp’ers in de culturele en creatieve sector en op zoek naar een betaalbaar financieel vangnet voor als je door ziekte tijdelijk niet kunt werken? Je kunt nu tijdelijk een financiële bijdrage krijgen voor de kosten van zo’n AOV. Bij Zelfstandig Ondernemers dek je samen met andere ondernemers het risico van arbeidsongeschiktheid af. We werken met een vaste maandelijkse inleg, wij verzorgen de schenkingen bij ziekte en regelen alle administratieve handelingen.

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld