Actueel

Zelfstandig Ondernemers fiets voor WereldOuders

Vier teamleden van Zelfstandig Ondernemers fietsen in september voor WereldOuders. Een prachtig initiatief dat structurele hulp biedt aan thuisloze en kwetsbare kinderen. 

20 juli 2021
1 minuten

Inzamelactie voor thuisloze kinderen

Vrijdag 10 september vindt de racefiets toertocht Zuidas Businessride plaats. Zelfstandig Ondernemers fiets 80 km mee voor WereldOuders. Een prachtig initiatief dat kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns- Amerika een stabiele thuisbasis biedt, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.Steun team Zelfstandig Ondernemers

Dit jaar gaat de opbrengst naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico. Door middel van deze opleiding worden jongeren tussen 15 en 21 jaar opgeleid tot onder andere kok, ober, barman/barvrouw en gastheer/gastvrouw.

Ons doel is om € 1.250 op te halen. Help jij mee? Moedig ons team (Lydia Bos, Charles Verhoef, Koen van Dijk en Rik van Amstel) aan door hun actie te doneren! Alvast hartelijk dank!

Gerelateerd

Blog
8 augustus 2023
5 minuten

Zzp’ers staan sterk, maar wees voorzichtig

Door de groeiende fiscale verschillen tussen zzp’ers en uitzendkrachten is de positie van de zzp’er sterker. Bovendien ligt het werk dankzij de historisch krappe arbeidsmarkt en de opkomst van werkplatformen voor het oprapen én kunnen zzp’ers ook nog eens de tarieven omhoog gooien. De rollen zijn dus omgedraaid: werkgevers hebben niet langer de macht. Niet gek dus dat steeds meer mensen voor een zelfstandig bestaan kiezen. Maar wees gewaarschuwd; het is niet alles goud wat er blinkt…

Blog
5 april 2023
7 minuten

Crowdsurance: Wat is het en is het iets voor jou?

De kans dat je arbeidsongeschikt raakt tijdens je loopbaan is 10 procent. Vind je het risico om niets geregeld te hebben voor als je tijdelijk niet kunt werken ook te groot? Maar is een AOV ook voor jou niet te doen? Onderzoek dan eens of crowdsurance iets voor jou is.

Actueel
22 februari 2023
2 minuten

Financiële tegemoetkoming voor zzp’er in de culturele en creatieve sector

Ben jij een zzp’ers in de culturele en creatieve sector en op zoek naar een betaalbaar financieel vangnet voor als je door ziekte tijdelijk niet kunt werken? Je kunt nu tijdelijk een financiële bijdrage krijgen voor de kosten van zo’n AOV. Bij Zelfstandig Ondernemers dek je samen met andere ondernemers het risico van arbeidsongeschiktheid af. We werken met een vaste maandelijkse inleg, wij verzorgen de schenkingen bij ziekte en regelen alle administratieve handelingen.

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld