Nieuws

Zelfstandig Ondernemers fiets voor WereldOuders

Vier teamleden van Zelfstandig Ondernemers fietsen in september voor WereldOuders. Een prachtig initiatief dat structurele hulp biedt aan thuisloze en kwetsbare kinderen. 

20 juli 2021
1 minuten

Inzamelactie voor thuisloze kinderen

Vrijdag 10 september vindt de racefiets toertocht Zuidas Businessride plaats. Zelfstandig Ondernemers fiets 80 km mee voor WereldOuders. Een prachtig initiatief dat kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns- Amerika een stabiele thuisbasis biedt, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.Steun team Zelfstandig Ondernemers

Dit jaar gaat de opbrengst naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico. Door middel van deze opleiding worden jongeren tussen 15 en 21 jaar opgeleid tot onder andere kok, ober, barman/barvrouw en gastheer/gastvrouw.

Ons doel is om € 1.250 op te halen. Help jij mee? Moedig ons team (Lydia Bos, Charles Verhoef, Koen van Dijk en Rik van Amstel) aan door hun actie te doneren! Alvast hartelijk dank!

© 2022 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Woerden, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld