Actueel

ZO On Tour

ZO on tour? We gaan weer het land in! Samen met onze ambassadeur Frits Sissing geef ik live presentaties over de dienstverlening van Zelfstandig Ondernemers. Speciaal voor bijvoorbeeld ondernemersverenigingen en netwerkclubs vertellen wij ons inspirerende en praktische verhaal voor zzp’ers. 

29 september 2022
2 minuten
Lydia Bos, directeur-bestuurder Zelfstandig Ondernemers

Jouw ondernemersrisico’s

In onze presentatie over onze totaaloplossing voor het afdekken van de belangrijkste ondernemersrisico’s benadrukken we de bewustwording van het belang als zelfstandig ondernemer iets te regelen voor het geval je arbeidsongeschikt raakt. Maar ook het belang van het aanleggen van een financiële buffer. Ook brengen we voor het voetlicht dat je dit ook op een andere manier kunt regelen dan via een, vaak dure, verzekering.

Zelfstandig Ondernemers

We vertellen je waarom we zo achter ons product staan. Een eerlijk aanbod, dat we met elkaar en voor elkaar in de markt hebben gezet. We belichten hierbij wat we willen bijdragen aan jouw ondernemerschap. Wat maakt ons anders dan een verzekeraar en anders dan een broodfonds? En hoe stel jij jouw eigen ideale oplossing samen, waarmee jij je comfortabel voelt in het afdekken van jouw ondernemersrisico’s?

Ook preventie is een onderdeel van goed ondernemerschap. Daarom bieden wij meer aan onze deelnemers dan een vangnet voor ondernemersrisico’s alleen. We investeren in een breed preventief aanbod, omdat voorkomen uiteraard beter is dan genezen.

Interactie

Maar we gaan bovenal in gesprek met de aanwezige ondernemers over wat zij nodig hebben om met een gerust hart te kunnen ondernemen. Zo willen wij onze dienstverlening optimaal aan laten sluiten op de behoefte in de markt. Dan versterken we elkaar en kunnen we gezamenlijk het verschil maken. 

Boek ons

Ben jij ook geïnteresseerd in ons verhaal en wil je een presentatie voor jouw groep ondernemers organiseren? Neem dan contact met mij op via info@zelfstandigondernemers.nl. Dan hopen we binnenkort ook met jou in gesprek te kunnen gaan!

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld