Video

In deze rubriek vind je de meest handige tips, uitleg in video's! Blijf op de hoogte van interessante ontwikkelingen en feiten. Wil je per e-mail op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Filteren Actueel Blog Video
Video
1 juli 2024
5 min

FAQ | Kan ik deelnemen als ik deels in loondienst ben?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Kan ik deelnemen als ik deels in loondienst ben?

Video
4 juni 2024
5 min

FAQ | Ik ben bang dat ik wel betaal, maar niet krijg uitgekeerd. Terechte zorg of onzin?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Ik ben bang dat ik wel betaal, maar niet krijg uitgekeerd. Terechte zorg of onzin?

Video
30 april 2024
5 min

FAQ | Hoe belangrijk is het ziekteverzuim bij een schenkkring?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Hoe belangrijk is het ziekteverzuim bij een schenkkring?

Video
17 april 2024
5 min

Wat je echt nodig hebt, mag toch niet duur zijn?!

Vind jij een AOV ook te duur?! Maar heb je wel inkomen nodig als je niet meer kunt werken? Regel samen met andere zzp’ers jouw AOV bij Zelfstandig Ondernemers. Al vanaf € 75 per maand.

Video
5 april 2024
5 min

Gelukkig heb ik iets geregeld | Diana Smid

Als zelfstandig ondernemer heb je een vangnet of verzekering nodig. Niet iedereen regelt dat, met het nodige risico. Diana Smid vond bij Zelfstandig Ondernemers precies wat zij nodig had. Heb jij al iets geregeld voor als je arbeidsongeschikt wordt?

Video
3 april 2024
5 min

FAQ | Voor wie is het AOV-vangnet van ZO bedoeld?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Voor wie is het AOV-vangnet van ZO bedoeld?

Video
19 maart 2024
5 min

FAQ | Wat gebeurt er met mijn inleg als deelnemer van ZO?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wat gebeurt er met mijn inleg als deelnemer van ZO?

Video
21 februari 2024
5 min

FAQ | Wat is het verschil tussen een verzekering en het AOV-vangnet?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wat is het verschil tussen een verzekering en het AOV-vangnet?

Video
5 januari 2024
5 min

FAQ | Wat is het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wat is het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers?

Video
19 december 2023
5 min

Gelukkig heb ik iets geregeld | Wim van der Vegt

Als zelfstandig ondernemer heb je een vangnet of verzekering nodig. Niet iedereen regelt dat, met het nodige risico. Wim van der Vegt vond bij Zelfstandig Ondernemers precies wat hij nodig had. Heb jij al iets geregeld voor als je arbeidsongeschikt wordt?

Video
14 november 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 16: Tim Buijs

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Tim Buijs, boekhouder en consultant. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
18 oktober 2023
5 min

Wat je echt nodig hebt, mag toch niet duur zijn?!

Als zzp’er kun je niet zonder AOV. Maar waarom is die dan zo peperduur? Bij Zelfstandig Ondernemers vorm je samen met andere zelfstandig ondernemers één groot vangnet. Je voorziet elkaar van een schenking bij arbeidsongeschiktheid én spaart ook nog maandelijks voor een buffer voor als het even tegenzit. Doe mij zo’n AOV? Regel het hier: https://www.zelfstandigondernemers.nl/

Video
16 oktober 2023
5 min

ZO Zit Het | Waar moet ik op letten bij een schenkkring?

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Waar moet ik op letten bij een schenkkring?

Video
19 september 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 15: Paulus Lips

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Paulus Lips, huisarts. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
7 september 2023
5 min

Gelukkig heb ik iets geregeld | Monique Hoogendoorn

Als zelfstandig ondernemer heb je een vangnet of verzekering nodig. Niet iedereen regelt dat, met het nodige risico. Monique Hoogendoorn vond bij Zelfstandig Ondernemers precies wat zij nodig had. Heb jij al iets geregeld voor als je arbeidsongeschikt wordt?

Video
22 juni 2023
5 min

ZO Zit Het | De verplichte AOV voor zzp'ers

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Hoe zit het met de verplichte AOV voor zzp'ers?

Video
11 mei 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 14: Koen Thijssen

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Koen Thijssen, oprichter en CEO van Insify. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
18 april 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 13: Maurits van Kuyk

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Maurits van Kuyk, marketeer. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
30 maart 2023
5 min

ZO Zit Het | Blijvende AOV tot AOW

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video lichten wij de blijvende AOV tot AOW toe.

Video
16 maart 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 12: Dick de Haan

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Dick de Haan, 'mobiele fietsenmaker'. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
6 maart 2023
5 min

Zelfstandig betekent niet alleen

‘Zelfstandig’ betekent niet ‘alleen’. Door het mét elkaar en vóór elkaar te doen, helpen ondernemers elkaar en zorgen zij samen voor een betaalbare AOV. Je kunt al deelnemen vanaf € 75 én jezelf verzekeren van een inkomen tot € 5.000. Doe mij zo’n AOV?!

Video
31 januari 2023
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 11: Marije Ebbens

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Marije Ebbens, onderwijzeres. Hoe regelt zij haar bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
26 januari 2023
5 min

ZO Zit Het | Onze nieuwe schenkingsvarianten

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video lichten wij de nieuwe schenkingsvarianten toe.

Video
28 december 2022
5 min

Gelukkig heb ik iets geregeld | Maurits van Kuyk

Als zelfstandig ondernemer heb je een vangnet of verzekering nodig. Niet iedereen regelt dat, met het nodige risico. Maurits van Kuyk vond bij Zelfstandig Ondernemers precies wat hij nodig had. Heb jij al iets geregeld voor als je arbeidsongeschikt wordt?

Video
20 december 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 10: Bob van Thuijl

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Bob van Thuijl, personal trainer. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
8 december 2022
5 min

FAQ | Zijn er ook kleine lettertjes?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Zijn er ook kleine lettertjes?

Video
24 november 2022
5 min

Gelukkig heb ik iets geregeld | Madeleine van der Kooij

Als zelfstandig ondernemer heb je een vangnet of verzekering nodig. Niet iedereen regelt dat, met het nodige risico. Dit keer vertelt Madeleine van der Kooij haar verhaal: Zij had geen behoefte aan een dure verzekering omdat ze altijd fit en gezond was geweest. Tot ze ineens zonder verklaring last van haar longen kreeg. Als geluk bij een ongeluk had zij toevallig net een betaalbare oplossing geregeld.

Video
17 november 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 9: Rutger Anema

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Rutger Anema, founder van Good Chef. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
10 november 2022
5 min

ZO Zit Het | Hoe lang loopt mijn deelname?

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Hoe lang loopt mijn deelname?

Video
3 november 2022
5 min

FAQ | Is er een maximum aantal deelnemers?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Is er een maximum aantal deelnemers?

Video
20 oktober 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 8: Ilona Reuter

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Ilona Reuter, ondernemer in een kledingwinkel. Hoe regelt zij haar bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
13 oktober 2022
5 min

ZO Zit Het | Een financiële buffer

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Wat is het voordeel als ik een financiële buffer bij jullie opbouw?

Video
6 oktober 2022
5 min

FAQ | Hoe kan ik mij aanmelden voor het ondernemersvangnet van ZO?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Hoe kan ik mij aanmelden voor het ondernemersvangnet van Zelfstandig Ondernemers?

Video
22 september 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 7: Sten Bossong

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Sten Bossong, digital consultant van beroep. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
15 september 2022
5 min

ZO Zit Het | Wanneer ontvang ik een schenking?

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Wanneer ontvang ik een schenking?

Video
9 september 2022
5 min

Zomeractie | Uitreiking MacBook! #2

Felicitaties aan freelance marketing-communicatiespecialist Laura Graichen! Zij meldde zich aan in augustus en kwam als winnares van onze actie met een dubbele voorsprong de zomer uit.

Video
8 september 2022
5 min

FAQ | Wat is crowdsurance?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wat is crowdsurance?

Video
2 september 2022
5 min

Zomeractie | Uitreiking MacBook!

Wij reiken de winnaar van onze zomeractie zijn prijs uit: een MacBook Pro! Het kwam als een verrassing: Stefan werd lid zonder op de hoogte te zijn van de actie.

Video
25 augustus 2022
5 min

ZO Zit Het | Is een schenking bruto of netto?

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Is een schenking bruto of netto?

Video
18 augustus 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 6: Barbara van Schajik

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Barbara van Schajik, goudsmid van beroep. Hoe regelt zij haar bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
25 juli 2022
5 min

ZO Zit Het | Wie kan meedoen aan ons vangnet?

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Wie kan meedoen aan ons vangnet?

Video
22 juli 2022
5 min

FAQ | Wanneer ontvang ik een schenking?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wanneer ontvang ik een schenking?

Video
21 juli 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 5: Wilfred Stroop

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Wilfred Stroop, kapper van beroep. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
23 juni 2022
5 min

ZO Zit Het | Het ondernemersvangnet

In 'ZO Zit Het' geven we duidelijke uitleg over de werking van ons vangnet. In deze video beantwoorden we de vraag: Waar bestaat jullie vangnet uit?

Video
17 juni 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 4: Michael Heemskerk

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Michael Heemskerk, hovenier van beroep. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
11 juni 2022
5 min

FAQ | Wanneer krijg ik een uitkering bij ziekte?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Wanneer krijg ik een uitkering bij ziekte?

Video
5 mei 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 3: Judith Ardesch

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Judith Ardesch, leefstijlcoach van beroep. Hoe regelt zij haar bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
28 april 2022
5 min

FAQ | Hoe hoog is het bedrag dat ik geschonken krijg bij arbeidsongeschiktheid?

In onze FAQ-video's geven we binnen een minuut simpele antwoorden op vragen die we het meest horen.  In deze video: Hoe hoog is het bedrag dat ik geschonken krijg bij arbeidsongeschiktheid?

Video
21 februari 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 2: Frits Schrijvers

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Frits Schrijvers, cameraman van beroep. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

Video
1 februari 2022
5 min

Nu Eerst Koffie | Aflevering 1: Job Robbers

In 'Nu Eerst Koffie' gaan we maandelijks op bezoek bij inspirerende ondernemers. Van cameramensen tot hoveniers en goudsmeden. Waar doen ze het voor? Deze maand met Job Robbers, regisseur van beroep. Hoe regelt hij zijn bestaan als zelfstandig ondernemer?

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld