ICT

Arbeidsongeschiktheid
De ICT branche is een onmisbare factor in de economie. Maar hoe zit dat met jou als zelfstandig ondernemer in deze sector? Is jouw inkomen ook onmisbaar? Wellicht vind je dit een gekke vraag, maar het is wel de realiteit als je ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt. Heb je in dat geval voldoende geld achter de hand voor je vaste lasten? Loop geen onnodig risico en zorg dat je dit financieel goed afdekt.

AOV te duur voor zelfstandigen in de ICT?

Als zelfstandig ondernemer of zzp’er in de ICT-branche kun je het risico van ziekte of een ongeval op verschillende manieren opvangen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is doorgaans erg duur en kent bovendien een wachttijd van minimaal 24 maanden. Een betrouwbaar en betaalbaar alternatief is de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers. Je krijgt hierbij betere voorwaarden dan bij een broodfonds. Je sluit hem eenvoudig af zonder aanlevering van documenten of medische verklaring en we hanteren geen leeftijdsgrens.

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

100% acceptatie van deelnemers

Wij maken bij onze Arbeidsongeschiktheidsvoorziening geen onderscheid op beroep, leeftijd of medisch verleden. Samen met andere zelfstandig ondernemers in Nederland vorm je bij ons een groep die elkaar helpt. Een vangnet op maat regel je al voor € 75 per maand. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid ontvang je een maandelijkse uitkering. Je kiest zelf uit onze opties op welk netto-inkomen het beste bij jouw situatie past.

Een spaarpotje voor later

Zo heb je als zelfstandige ICT’er met een vangnet van Zelfstandig Ondernemers altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet voor als dat nodig is. Mooi aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening is ook dat het geld uit de voorziening dat we niet uitkeren van jou blijft. Zo heb je meteen een mooi spaarpotje voor later. Lees er hier meer over. 

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons al inleggen vanaf € 75 per maand. Je legt maandelijks een vast bedrag in, waarmee je je vangnet op maat regelt. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een  ongevallenverzekering. 

Ongevallenverzekering

Blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden zijn ingrijpende gebeurtenissen. Als dan ook nog je inkomen wegvalt, zijn de problemen voor een zelfstandig ondernemer of de nabestaanden vaak niet te overzien. Voor zulke situaties hebben we een ongevallenverzekering. Je ontvangt via onze ongevallenverzekering een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering waarmee je de financiële terugval kunt opvangen. Wil jij ook financiële zekerheid inbouwen? Kies dan binnen jouw AOV-vangnet ook voor de ongevallenverzekering van Zelfstandig Ondernemers.  

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

— Thijs Lieman - IC verpleegkundige

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om financiële risico’s rondom ziekte of een ongeval af te dekken. Vanaf 2024 is dit zelfs verplicht voor elke zzp’er in Nederlander. Als zelfstandig ondernemer in de ICT branche kun je dit op diverse manieren regelen. Zelfstandig Ondernemers biedt jou een betaalbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering en eentje waarvoor je niet eerst 24 maanden op een wachtlijst moet staan. Onze voorwaarden zijn ook beter dan bij een broodfonds.

Alle voordelen op een rijtje

Met de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, je spaart ook voor je pensioen. De inleg die niet uitgekeerd wordt, blijft namelijk van jou. Goed om te weten: we maken bij deelname geen onderscheid op leeftijd of medisch verleden. We werken daarnaast met een onafhankelijke arbodienst. Wil je meer voordelen weten van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening of hoe jij jouw vangnet op maat samen kunt stellen?

Bekijk de voordelen dan hier

Financiële zekerheid met twee eerlijke producten

Wil je naast ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid en overlijden financieel afdekken? Kies dan voor een ongevallenverzekering in je vangnet. Veel deelnemers aan Zelfstandig Ondernemers hebben naast de basis AOV, ook een ongevallenverzekering bij ons afgesloten. Deze twee voorzieningen laten zich prima combineren. Het zijn twee eerlijke producten om financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan in te bouwen. 

© 2021 Zelfstandig Ondernemers. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement