Thijs Lieman, IC verpleegkundige

“Ik ben gaan deelnemen omdat het een mooie en goedkope oplossing is, waarbij we elkaar kunnen helpen door de schenkingen.”

Ik ben Thijs Lieman, getrouwd en ik heb twee prachtige kinderen. Ik ben nu 2 jaar werkzaam als zzp'er én ik werk als intensive care verpleegkundige. Dus waar anderen problemen ervaren is er eigenlijk teveel werk voor mij. Deze periode werk ik dan ook ontzettend veel. Over twee weken ga ik op Bonaire Intensive cares opbouwen samen met defensie. Ik ga dit in opdracht van het ministerie van volksgezondheid doen. Hier hebben ze mij voor gevraagd. Ik ga dit zonder gezin doen, omdat de grenzen alleen opengaan voor hulpverleners. Maar twee en een halve maand is te overzien.

Ik werk nu 8 jaar als IC verpleegkundige en zou niets anders willen doen! Het geeft me steeds weer uitdagingen en energie. Ik hoop dat de andere zzp'ers bij zelfstandige professionals niet teveel problemen ondervinden van deze lastige situatie en ik hoop dat iedereen gezond blijft! Stay safe!

Ik ben gaan deelnemen aan het AOV vangnet omdat het een mooie en goedkope oplossing is, waarbij we elkaar kunnen helpen door de schenkingen. Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!

Thijs Lieman (TL interim IC zorg )
LinkedIn

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld