Wij zijn Zelfstandig Ondernemers

Onze missie is jou als zelfstandig ondernemer in staat te stellen zorgeloos te ondernemen. Dit bewerkstelligen wij door het bieden van inkomensgarantie bij ondernemersrisico’s. Wij vinden het belangrijk dat jij als zelfstandig ondernemer iets geregeld hebt voor het geval je arbeidsongeschikt wordt, een ongeval krijgt, een financiële tegenslag hebt of een spaarbuffer wilt opbouwen om even vrij te kunnen zijn. Daarnaast stimuleren we je na te denken over je pensioen, zodat je tegen die tijd ook zorgeloos kunt genieten.

Een vangnet voor ondernemers, met ondernemers

Zelfstandig Ondernemers is een platform dat met een betaalbaar vangnet ondernemersrisico's afdekt. De meeste ondernemers hebben niet het geld om én honderden euro’s per maand te betalen aan een AOV-verzekering én ook nog eens honderden euro’s voor hun oude dag te sparen. Bij ons regel je dat allemaal met één vaste, maandelijkse inleg die je zelf bepaalt. 

Crowdsurance is hier de oplossing voor. Door het met elkaar-voor elkaar te doen helpen ondernemers elkaar en zorgen zij samen voor een betaalbare arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

Wij zijn er voor elke zelfstandig ondernemer

Ondernemers zijn voor ons de steunpilaar van de Nederlandse economie. We willen ze ontzorgen en inspireren. We doen dat met een persoonlijke benadering die bij verzekeraars ontbreekt en de professionele ondersteuning die schenkkringen niet altijd bieden. 

Doe jij ook mee met ons vangnet? Meld je hier aan ->

Ondernemen met inkomensgarantie

Je kunt bij ons een voorziening regelen voor het risico dat je arbeidsongeschikt raakt. Of voor het risico dat je tijdelijk geen inkomen hebt, omdat je opdrachten even niet binnenkomen. Of voor het risico dat je een ongeval krijgt en niet meer kunt werken. En voor het moment dat je met pensioen gaat, waarbij je wel iets geregeld moet hebben om zorgeloos van je oude dag te kunnen genieten.

Kortom, voorzieningen die voor een werknemer in vaste dienst door zijn werkgever worden geregeld, maar die jij als zelfstandig ondernemer zelf dient te regelen.

Bij Zelfstandig Ondernemers regel je je gehele ondernemersvangnet in één keer en niet bij verschillende aanbieders. Alles in één keer geregeld, heel overzichtelijk bij één en dezelfde partij.

De maandelijkse inleg is geen premie die je kwijt bent, zoals bij een verzekering, maar een bedrag wat voor het grootste gedeelte van jou blijft. We hebben geen streng acceptatiebeleid met vele uitsluitingen op medische gronden of op leeftijd.

Waarom
Zelfstandig Ondernemers?

    • Wij stimuleren en faciliteren een ondernemersvangnet voor elke ondernemer
    • Wij accepteren je ook als je een medisch verleden hebt
    • Wij bieden een vangnet voor ziekte, arbeidsongeschiktheid, sparen, pensioen en overlijden
    • Wij investeren in re-integratietrajecten
    • Wij werken met een onafhankelijke arbo-arts en zetten voor onze deelnemers hoog in op preventie en stellen hiervoor budget beschikbaar

Wat Zelfstandig Ondernemers voor jou kan betekenen

Bekijk onze bedrijfsvideo, waarin onze deelnemers geïnterviewd worden door onze ambassadeur Frits Sissing. Welke ondernemersrisico’s loop je als zelfstandig ondernemer? Voor welke uitdagingen kun je komen te staan als je niets geregeld hebt? Wat zijn de voordelen van het voorzieningenvangnet van Zelfstandig Ondernemers? Hoe werkt het eigenlijk, wat kost het nu precies en wat krijg je daarvoor? Deze video geeft je in een paar minuten antwoord op al deze vragen.

Lees ook de antwoorden op alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Bel ons gerust, we zijn van 9 uur tot 19 uur bereikbaar op 035-7009710.

Veelgestelde vragen ->

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld