Wat is jouw reden voor deelname aan Zelfstandig Ondernemers

Wij vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van de ervaring van onze deelnemers. Daarmee kunnen wij actief inspelen op vragen en verwachtingen. Graag delen we jouw reden en ervaring met geïnteresseerden die nu nog twijfelen aan een deelname bij Zelfstandig Ondernemers. Want hoe meer deelnemers, hoe meer risicospreiding. Samen sterk! 

Schrijf een review

Wij waarderen het zeer als je een review wilt schrijven. We vragen je hiervoor een stukje tekst aan te leveren met jouw reden voor een AOV en waarom bij Zelfstandig Ondernemers. Je kunt hierbij gebruik maken van onderstaande vragen:

  • Waar liep je tegenaan voordat je iets voor je AOV had geregeld? Was het noodzaak uit een ervaring, wil je een zorgeloos gevoel dat iets geregeld is, etc.
  • Hoe ben je op zoek gegaan naar een gedegen oplossing?
  • Waar vond je die oplossing?
  • Twijfelde je nog ergens aan voordat je uiteindelijk voor ZO koos? Welke twijfel was dat? 
  • Wat gaf uiteindelijk de doorslag voor ZO?
  • Welk aspect van het totale voorzieningenvangnet is voor jou het meest waardevol? En waarom?

Heb je nog tips? Wil je nog iets toevoegen? Maak het jouw verhaal! 

Kennismaking

Wij zijn met een zeer diverse groep ondernemers. Heel leuk dus om elkaar beter te leren kennen. In je review is daarom ook ruimte jezelf en je bedrijf voor te stellen: omschrijf wie je bent en wat je doet, hoe lang doe je dat, wat is er zo bijzonder aan jouw bedrijf, waarvoor kunnen mensen bij jou terecht. Je mag best een beetje reclame maken! 

Heb je een url en/of (mobiel) nummer waarop je bereikbaar bent? Geef deze door. En hierbij hoort natuurlijk ook een leuke foto. Dat mag echt wel een ontspannen informeel kiekje zijn!

Inzending

Vind je het lastig iets op papier te zetten? Maak dan een filmpje van je verhaal! Hou het kort en krachtig en stuur je inzending naar info@zelfstandigondernemers.nl. Je video/foto kan je ook via WhatsApp aanleveren.


Door je inzending ben je ermee akkoord dat we jouw verhaal gebruiken in diverse communicatiekanalen, zoals de website, socials en e-mails. Vóór plaatsing stemmen we het eindresultaat nog met je af. 

Als blijk van waardering, wordt elke testimonial beloond met een horecabon t.w.v € 25! 

Benieuwd naar de reviews van andere deelnemers? Check ze hier!

Wij kijken uit naar jouw inzending!
Heb je nog vragen? Bel gerust 0348 439 004

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld