Zelfstandig Ondernemers vergelijken

Arbeidsongeschiktheid kan ook jou overkomen. Heb je daar weleens bij stil gestaan? En wat heb jij geregeld als je tijdelijk niet kunt werken? Er zijn veel oplossingen. Twijfel jij nog of het beter is een verzekering af te sluiten of aan te sluiten bij een broodfonds of andere schenkkring? We hebben de belangrijkste verschillen op een rij gezet.

Regel je zaken goed en tijdig

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk om financiële risico’s rondom ziekte of een ongeval af te dekken. En wat als je een financiële tegenvaller hebt? Heb jij een buffertje achter de hand? Voor nu én later? Bij Zelfstandig Ondernemers regel je het allemaal in één keer!

Wij bieden geen dure verzekering met een wachttijd voor de eerste 24 maanden. En de voorwaarden voor deelname aan ons voorzieningenvangnet zijn ook beter dan bij een broodfonds of een andere schenkkring. Je doet bij ons eenvoudig mee zonder aanlevering van documenten of medische verklaring en we hanteren geen leeftijdsgrens.

"Nee, gewoon een soort broodfonds zijn wij niet"

In deze blog licht directeur Lydia Bos toe dat wij het ook met elkaar en voor elkaar doen, maar daarnaast bieden we bij Zelfstandig Ondernemers veel meer financiële zekerheid en professionele begeleiding. Vertrouwen is goed, maar medische diagnoses zijn beter!

Vergelijk ons met andere aanbieders

  PROFITEER Het meeste voordeel

Zelfstandig Ondernemers
 

  • Instappen kan ook als je niet 100% arbeidsgeschikt bent
  • Starters en ouderen ook welkom

  • Jouw inleg is jouw spaarpot, zonder maximum
  • Onafhankelijke Arbodienst 
  • Variant met verlenging schenking tot AOW
  • In het AOV Portaal 24/7 inzicht in je geldstroom
Bekijk volledige overzicht
Verzekeraars
AOV Professionals
Broodfonds

Eerlijk is eerlijk

Door onze focus op preventie en re-integratie proberen wij het ziektepercentage zo laag en de -duur zo kort mogelijk te houden. We werken met een onafhankelijke arbodienst. Voordat er geschonken wordt aan zieken, stelt deze arbodienst het ziektepercentage vast. Hierdoor weet jij zeker dat je niet onnodig schenkingen doet. Zo houd jij meer geld over dat automatisch naar je spaarpot gaat.

Ook anders dan bij een broodfonds verzorgen wij deze schenkingen. We storten het als één bedrag in plaats van allemaal kleine losse bedragen. En dat deel van je inleg dat overblijft, storten wij automatisch voor je op een (pensioenspaar)rekening. Wel zo fijn, een financiële buffer in tijden dat het even tegenzit.

Financiële zekerheid

Wil je naast ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid en overlijden financieel afdekken? Kies dan voor een ongevallenverzekering in je vangnet. Veel deelnemers aan Zelfstandig Ondernemers hebben naast de basis AOV, ook een ongevallenverzekering bij ons afgesloten. Deze twee voorzieningen laten zich prima combineren. Het zijn twee eerlijke producten om financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan in te bouwen. Dat biedt een broodfonds niet.

AOV te duur voor zelfstandigen?

Je kunt het risico van ziekte of een ongeval op verschillende manieren opvangen. Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is doorgaans erg duur. Een betrouwbaar en betaalbaar alternatief is de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers. Bij ons kun je meedoen vanaf € 75 per maand, all in.

Je legt maandelijks een vast bedrag in, waarmee je je vangnet op maat regelt. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering. Zo compleet, dat biedt geen enkele andere schenkkring!

Stel hier jouw vangnet samen

Geen voorwaarden voor deelname

Goed om te weten: we kijken bij deelname niet naar je inkomensniveau en maken geen onderscheid op leeftijd of medisch verleden. Je kunt zelfs deelnemen als je nu niet 100% arbeidsgeschikt bent. Jong of oud, je bent van harte welkomen. We doen het met elkaar, voor elkaar.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

— Thijs Lieman - IC verpleegkundige

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

© 2021 Zelfstandig Ondernemers. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement