Een AOV voor zzp'ers in de bouw

Zelfstandig werken in de bouwsector betekent dat je zelf je eigen boontjes moet doppen. Bijvoorbeeld dat je zorgt voor een financieel vangnet, want dat doet de overheid niet voor je. Wat als ziekte of een ongeval voorkomt dat je brood op de plank kunt leggen? Of erger nog, dat je invalide wordt en niet meer kunt werken? Dan heb je inkomen nodig waarmee je jouw huur of hypotheek en andere kosten kunt blijven betalen. Voor jezelf en voor de mensen om je heen.

Kosten AOV bouw

Een AOV in de bouw is vaak gigantisch duur. Daarin onderscheiden wij ons van verzekeraars: Bij Zelfstandig Ondernemers kan elke ondernemer, ook die werkzaam zijn in de bouw, al terecht vanaf € 75 per maand. 

Een deel van die € 75 wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat jij inkomen hebt als er iets misgaat. Maar het grootste deel van jouw inleg gaat naar jouw eigen spaarpot. Dit potje is én blijft van jou, terwijl je de premie bij verzekeraars sowieso volledig kwijt bent.

Hoe regel ik dit? Het werkt heel eenvoudig. Bij ziekte krijg je een maandelijkse uitkering van een bedrag dat je zelf hebt gekozen. Je kiest zelf het netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Stel hier jouw vangnet samen

Premies AOV voor de bouw

Met onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening bepaal je zelf wat je inlegt. Hiermee kun je kiezen voor een inkomen tussen € 1.000 en  € 5.000 per maand. Elke maand leg je een vast bedrag in voor jouw vangnet. In dit vangnet heb je altijd een arbeidsongeschiktheidvoorziening. Daarbij kun je zelf bepalen of je een deel inlegt in pensioen, ongevallenverzekering of een extra spaarbuffer. 

Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte krijgt, én een spaarpotje achter de hand hebt.

Kijk hier welk vangnet bij jou past

Ongevallenverzekering Bouw

In de bouw kun je niet werken zonder verzekeringen. Arbeidsongeschiktheid of overlijden kan het leven van jou en je naasten totaal op zijn kop zetten. Als je in jouw vangnet een ongevallenverzekering opneemt, krijg je bij ongevallen een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering. Deze vangt het wegvallen van jouw inkomen op. Met de ongevallenverzekering heb je financiële zekerheid in de momenten in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan.

Lees hier meer over de ongevallenverzekering


 

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld