Justitie & veiligheid

Arbeidsongeschiktheid
Als je werkt in justitie en veiligheid ken je het belang van zekerheid als geen ander. Maar hoe stabiel is jouw inkomen als je ziek of arbeidsongeschikt bent? Heb je voor jezelf als zelfstandig ondernemer alles goed geregeld? Heb je geld achter de hand voor je huur, hypotheek of boodschappen? Arbeidsongeschiktheid kun je niet plannen. Wat je wel kunt plannen, is hoe je het financiële gat opvangt dat erdoor ontstaat.

AOV voor de branche Justitie & Veiligheid te duur?

Werk je als zelfstandig ondernemer in de branche justitie en veiligheid? Dan weet je vast dat er knap lastige zaken zijn die je zoal moet regelen. Denk aan het financieel afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een optie, maar deze zijn vaak erg duur. Met de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers bieden we professionals in jouw branche een betaalbaar alternatief voor een verzekering. Je kunt al een vangnet naar wens inrichten vanaf € 75 per maand.

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

Voor en door vakgenoten

Onze Arbeidsongeschiktheidsvoorziening kun je zien als een grote spaarpot die wordt opgebouwd voor en door vakgenoten. Zij leggen elke maand een vast bedrag in. Het werkt vervolgens heel eenvoudig. Bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid krijg je uit de gezamenlijk pot een maandelijkse uitkering om van rond te komen. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw inleg. Je kiest hoe dan ook altijd zelf het maandelijks netto-inkomen dat bij jouw situatie past.

Betrouwbaar en betaalbaar

Zo heb je met een vangnet van Zelfstandig Ondernemers als zelfstandige altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En dat niet alleen: jouw maandelijkse inleg is meteen ook jouw financiële buffer voor later. Want wat we niet uitkeren, blijft van jou! 

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons voor een vangnet op maat al inleggen vanaf € 75 per maand. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering. Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt.

Kijk hier welk vangnet bij jou past

Ongevallenverzekering

Hoe zit het met jouw financiële zekerheid als je arbeidsongeschiktheid niet tijdelijk blijkt, maar blijvend is? Zo’n situatie heeft immers blijvend ingrijpende gevolgen voor je inkomen. Hetzelfde geldt als je komt te overlijden. Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar je naasten of nabestaanden blijven in dat geval met een financieel gat achter. Dit kun je voorkomen met een ongevallenverzekering. 

Verlies van inkomen opvangen

Kies je voor onze ongevallenverzekering in jouw vangnet van Zelfstandig Ondernemers? Dan krijg je een eenmalige bijdrage bij blijvende invaliditeit of nabestaandenuitkering bij overlijden. Je regelt zo de zaken in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan, maar die zich nooit laten voorspellen. Reden te meer om het tijdig en goed te regelen. 

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Je bent als zelfstandig ondernemer zelf verantwoordelijk voor een vangnet als je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschiktheid wordt door ziekte of een ongeval. Dit kun je op verschillende manieren regelen. Zelfstandig Ondernemers biedt jou in een vangnet een betaalbare en betrouwbare AOV. Een goed alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Alle voordelen

Met ons vangnet ben je niet alleen verzekerd van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook nog voor je oude dag. Want de inleg die we niet uitkeren, blijft gewoon van jou. Het mooie is dat we niet kijken naar je leeftijd of je medische verleden. Goed om te weten is verder dat we werken met een onafhankelijke arbodienst.

Als je meer voordelen wilt lezen van ons vangnet met arbeidsongeschiktheidsvoorziening, kijk dan hier

Onze AOV en ongevallenverzekering: twee eerlijke producten

Wil je niet alleen inkomensverlies bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel afdekken, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden ondervangen? Kies dan voor onze ongevallenverzekering in jouw vangnet. Veel deelnemers aan Zelfstandig Ondernemers hebben in hun vangnet met AOV ook een ongevallenverzekering. Twee eerlijke producten waarmee je direct financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt.

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld