Deelnemers in de spotlight!

Onze deelnemers zijn gepassioneerde ondernemers die wij graag in de spotlight willen zetten. Leer ze kennen en lees waarom zij deel zijn gaan nemen aan het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo, waarin deelnemers geïnterviewd worden door onze ambassadeur Frits Sissing. Welke ondernemersrisico’s loop je als zelfstandig ondernemer? Voor welke uitdagingen kun je komen te staan als je niets geregeld hebt? Wat zijn de voordelen van het voorzieningenvangnet van Zelfstandig Ondernemers? Hoe werkt het eigenlijk, wat kost het nu precies en wat krijg je daarvoor? Deze video geeft je in een paar minuten antwoord op al deze vragen.


Cijfers en Glas

Meggie Janssen

"Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging."

Musicus

Jack Westra

"Voor en door ons” of “Eén voor allen, allen voor één”; een beetje het gevoel van de drie musketiers kwam boven."

Rij-instructeur

Mark Geutjes

"Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen."

Gz-Haptotherapeut

Jolanda Oldenhave

"Deelnemen aan Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn."

Uitvaartondernemer

Robin Dissels

"Overzichtelijkheid en helderheid hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers."

Eigenaar Completely Safe

Frank Smid

“Ik vind sparen voor mijn oude dag erg belangrijk en dit is voor mij de ideale combinatie.”

Ontwerp & Begeleiding

Martin Henkes

"Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst; gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen."

Rijschoolhouder

Math van der Mullen

"Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt."

Eigenaresse communicatiebureau

Bianca Maton

"De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan."

Diabetes-verpleegkundige

Elise Bouwman

"Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan."

Pinterest Marketing Expert

Maarten Bierman

"Wat mij het meeste aanspreekt is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er voor de zzp'ers. Dat zie én voel je. Vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat."

Eigenaresse schoonheidssalon

Johanna van Lieshout

"Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. De communicatie is vanaf dag één al goed."

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld