Bianca Maton, eigenaresse communicatiebureau

"De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan."

Superleuk dat ik mijn bedrijf mag voorstellen aan alle collega-Zelfstandig Ondernemers. ‘Zo Waardevol Communicatie’ ondersteunt bedrijven met mens- en resultaatgerichte interne communicatie en is in oktober 2019 door mij opgericht.

Wat doe ik en waarom?

Op project- of interimbasis help ik organisaties met het opzetten van hun interne communicatie met als doel medewerker en bedrijf te verbinden. De overtuiging hierachter is dat wanneer (potentiële) medewerkers zich gehoord, gezien en gekend voelen, zij weten waar de organisatie voor staat en gaat en zij ruimte en vertrouwen krijgen om daar op hun manier aan bij te dragen, zij zich meer verbonden zullen voelen en van meer betekenis zijn voor het bedrijf.

Die verbinding is waardevol voor zowel medewerker als werkgever omdat het werkplezier en de medewerkerstevredenheid toeneemt, ziekteverzuim en verloop afneemt, organisatie- en/of veranderdoelen veel vaker worden bereikt en de kwaliteit van dienstverlening voor zowel de interne als externe klant toeneemt.

Kortom: net als in een ‘gewone’ relatie kan de manier waarop er gecommuniceerd wordt ook binnen een werkrelatie enorm verschil uitmaken en voor verbinding, soepeler verandertrajecten en meer werkgeluk zorgen. Vandaar mijn bedrijfsnaam: Zo Waardevol Communicatie J.

Wie ben ik en waarom ZP?

Ik ben 46, kom uit een grote en hechte ondernemersfamilie, hou erg van dingen creëren, getrouwd met een Englishman, moeder van twee geweldige dochters en woon in het gezellige Haarlem.

In mijn uitgebreide zoektocht naar een geschikte AOV sprak de transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!

Bel of mail me gerust voor vrijblijvend advies op het gebied van interne communicatie, verbinding en werkgeluk.

Hartelijke groet,

Bianca Maton-Huurman
www.zowaardevol.nl
info@zowaardevol.nl
06-18818859

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld