Elise Bouwman, diabetes-verpleegkundige

"Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelf een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan."

Op de vraag of ik mezelf voor wilde stellen aan de deelnemersgroep van Zelfstandig Ondernemers, heb ik meteen positief geregeerd. Het lijkt me leuk om te zien wie of wat we allemaal zijn.

Ik ben 1 december vorig jaar voor mezelf begonnen. Ik ben al ruim 28 jaar diabetesverpleegkundige en werkte bij een detacheringsbureau. Ik merkte dat er meer mogelijkheden voor mij zouden zijn als ik mezelf rechtstreeks in zou kunnen zetten. Dan ben je flexibeler en dat is voor bedrijven heel aantrekkelijk.

Ik werk voor ziekenhuizen op de poliklinieken om de tekorten aan te vullen, maar ook bij bedrijven voor nascholingen aan professionals en uitleg van medical devices aan patiënten.  Tevens geef ik les aan enkele Hogescholen voor praktijkverpleegkundigen in opleiding. Ik werk ook in ziekenhuizen om collega’s die nog ervaring op moeten doen, in te werken en te begeleiden in het lezen van online programma’s van de insulinepompen of glucosemeters en de tips en tricks om een diabetespatiënt goed te kunnen begeleiden.

Ik ben 59 jaar en daarom was een AOV bijna niet betaalbaar en had zoveel uitsluitingen dat ik eigenlijk net dacht, dan maar niet, tot het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers online voorbij kwamen. Heerlijk geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot mocht je er een gebruik van hoeven maken. En het mooiste vind ik net als in coronatijd, voor elkaar en met elkaar. Dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.

www.personelise.nl
elise@personelise.nl
0641873010

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld