Johanna van Lieshout, eigenaresse schoonheidssalon

"Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. De communicatie is vanaf dag één al goed."

Ik ben Johanna van Lieshout, 51 jaar, en heb sinds 2006 mijn eigen schoonheidssalon aan huis in Utrecht, waar ik met veel passie en plezier fulltime werkzaam ben. Vrouwen en mannen die last hebben van een probleemhuid of huidveroudering kunnen terecht bij mijn salon. Ik help deze vrouwen en mannen om een mooie, strakke, en gezond ogende huid te krijgen. Ik doe dat met specialistische behandelingen, ondersteund door professionele cosmeceutische producten.

Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik het beste combineer van mijn vijf geregistreerde specialisaties. Door mijn kennis van de huid, die ik ook deel als gastdocent, toets constructeur en examinator, weet ik als geen ander wat er al dan niet mogelijk is, en welke aanpak het best past bij elke unieke huid. Iedereen die een mooie en gezond ogende huid wilt, en bereid is om daar tijd, geld en energie in te steken is welkom in mijn salon om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Al vele jaren begeleid ik 3e jaars schoonheidsspecialiste in opleiding tijdens de praktijkstages, en leer ze niet alleen de kneepjes van het mooie vak, maar geef ze ook een oprechte kijk in de keuken van het ondernemerschap.

Naast mijn drukke werkzaamheden plan ik bewust vrije tijd in, omdat ik vind dat mijn onderneming beter functioneert wanneer ik regelmatig me-time heb. We kunnen nu eenmaal niet 24/7 voor onze klanten klaarstaan, ook een ondernemer heeft recht op een privéleven. Wanneer in november de nieuwe agenda op tafel komt, wordt zo snel mogelijk de vakantie en vrije tijd planning voor het nieuwe jaar gereserveerd. Mijn man heeft in zijn werk wissel diensten incl. nachten volgens een vast schema. Wanneer ik niet voorruit zou plannen zouden we elkaar veel minder kunnen zien om leuke dingen te doen.

Sinds begin 2020 ben ik gestart als deelnemer bij AOV profs, nadat ik kennis had gemaakt op de beautybeurs. De communicatie met Zelfstandig Ondernemers is vanaf de 1e dag al goed geweest, zowel via de mail, telefoon als per post. Ik hoop echter nooit gebruik te hoeven maken van de regeling, en de inleg te kunnen sparen voor later gebruik, of als aanvulling op een pensioen.

Ik was al langer op zoek naar een goede regeling bij arbeidsongeschiktheid, maar de premies zijn bij verzekeraars veel te hoog, en door vele zzp‘ers gewoonweg niet te betalen. Jarenlang zelf maandelijks een bedrag opzij gezet voor onzekere tijden. Nu tijdens de coronacrisis komt deze opgebouwde buffer goed van pas aangezien mijn salon al zes weken gesloten is voor behandelingen.

Ik zit als ondernemer die niet mag behandelen tijdens de coronacrisis niet stil, en volg online trainingen en webinars om up to date te blijven, of om iets nieuws te leren. Daarnaast heb ik nieuwe behandelingen ontwikkeld. Ik kan dan wel niet in de salon werken, ik kan altijd aan de salon werken.

Ik had al jaren een webwinkel waar ik producten voor de verzorging van huid en lichaam aanbied, maar die heb ik deze periode extra onder de aandacht gebracht via een extra nieuwsbrief aan mijn cliënten, en meer promotie via sociale media kanalen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want de omzet van de verkoop is meer dan verdubbeld tijdens de coronacrisis.

Salon Johanna
Amaliadwarsstraat 33
3522 AP Utrecht
06-1412 9386
info@salonjohanna.nl
www.salonjohanna.nl
www.webwinkel-salonjohanna.nl

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld