Jolanda Oldenhave, Gz-Haptotherapeut

"Deelnemen aan Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn."

Ontmoet en groei

Binnen mijn werk als Gz-Haptotherapeut staat vanuit verbinding autonoom bewegen centraal.  Zo beweeg ik me ook graag binnen zowel mijn eigen praktijk als in organisaties. Hoe? Door scherp waar te nemen, te horen en zien in de breedste zin van het woord.  Wanneer je me ontmoet, zorg ik voor een frisse beweging in het grotere geheel en rumoer, op een positieve manier o.a. door het stimuleren en maken van écht contact. Door het creëren van basisveiligheid kan de autonomie van de mens groeien en vitaliseren.

Kortom: ik houd me altijd bezig met hoe we samen kunnen komen met behoud van ieders eigenheid. En hoe je die koers vervolgens voortzet. Alles om ervoor te zorgen dat je terugkomt bij de wortels, de essentie, van zowel het individu als je bedrijf. 

Logische stap

Deelnemen aan Zelfstandig Ondernemers is voor mij dus een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.

Wil je meer weten over mijn bedrijf of live kijken of ik wat voor je kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit me op te zoeken via www.haptonomieveldhoven.nl.

Hartelijke groet,
Jolanda Oldenhave

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld