Maarten Bierman, Pinterest Marketing Expert

"Wat mij het meeste aanspreekt is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er voor de zzp'ers. Dat zie én voel je. Vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat."

Maarten is van kinds af aan gefascineerd door afbeeldingen. Al snel kwam hij erachter dat hij een fotografisch geheugen had. Op jonge leeftijd leerde hij het spelletje Memory spelen. Dat spelletje waar je twee kaartjes moet omdraaien en je won als beiden een gelijke afbeelding hadden. Hij wint nog steeds van zijn nichtjes die tientallen jaren jonger zijn!

In 2014 ontdekte hij Pinterest tijdens een zoektocht op Google. Na een zoekopdracht kwam Maarten een afbeelding tegen die verwees naar het platform Pinterest. Het was liefde op het eerste gezicht. Want hij wist het meteen; dit is een e-commerce platform.

Als ik Pinterest moet uitleggen zeg ik altijd:

“Pinterest is een visuele zoekmachine waar mensen op zoek zijn naar ideeën en inspiratie, lees producten en diensten, met een koopintentie”

Maarten startte in 2015 zijn bedrijf The Pinfluencers. Hij helpt ondernemers met het inzetten van Pinterest voor:

  • creëren en verhogen naamsbekendheid merk, product of dienst
  • beter vindbaar worden in Google
  • meer verkeer naar website en webshop
  • leadgeneratie en hogere conversie

Diensten van The Pinfluencers zijn onder andere het opzetten en inrichtten van zakelijk Pinterest accounts, maandelijks accountbeheer, trainingen en het bedenken en uitvoeren van Pinterest advertenties en Pinterest marketing campagnes. Sinds februari dit jaar zijn The Pinfluencers geaccrediteerd als eerste officiële Pinterest Partner.

The Pinfluencers
Oude Middenweg 17, Den Haag
maarten@thepinfluencers.com
www.thepinfluencers.com
085-7732119 / 06-12483636

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld