Math van der Mullen, rijschoolhouder

"Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt."

Mijn naam is Math van der Mullen, geboren op 09 oktober 1960 in Geulle en woon in Bunde. Dat is ca 8 km van Maastricht. Ik ben al 33 jaar getrouwd met Carla en heb 2 zonen. Mijn carrière  is begonnen als constructiebankwerker, daarna ben ik overgestapt naar de vrachtwagen en dat heb ik 9 jaar met veel plezier gedaan. Maar de vele uren die we maakten in de vrachtwagen was niet meer gezond en dus na een omscholing zijn we terecht gekomen in mijn huidige baan als rij-instructeur.

Met mijn rij-school ben ik begonnen in 2008 en doe dat met veel plezier. Ik ben een rij-instructeur die probeert op een leuke, rustige manier rijles te geven aan jong en oud en heb mij gespecialiseerd in adhd en autisme Door mijn ervaring van de vrachtwagen komt er natuurlijk ook veel rij ervaring bij. Het liefst werk ik met spoedcursussen, omdat je daar een echte band krijgt met de leerling, dus als er iemand snel zijn rijbewijs wil hebben kan hij/zij altijd een afspraak maken voor een gratis proefles, maar gewone lessen kan natuurlijk ook.

https://www.nxxt.nl/
06-20804877

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld