Robin Dissels, uitvaartondernemer

"Overzichtelijkheid en helderheid hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers."

Overzichtelijkheid en helderheid hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vangnet. Ik ben Robin Dissels uit Zaandam, 50 jaar, getrouwd en 2 tienerdochters. Sinds kort ben ik gestart als zelfstandig uitvaartondernemer. In mijn zoektocht naar enige zekerheid bij ziekte ben ik gevallen voor het concept van Zelfstandig Ondernemers. Hiervoor heb ik ruim 30 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en arbeidsre-integratie en heb ik meegemaakt wat arbeidsongeschiktheid met mensen doet. Iets aan financiële zekerheid opbouwen terwijl je hard aan het werk bent is dan zeker voor iedereen aan te raden.

De stap om vanuit een baanzekerheid over te gaan op zelfstandig ondernemen is mij heel goed bevallen. Het geeft mij zoveel meer ruimte om te werken zoals ik dat voor ogen heb. Als uitvaartondernemer werk je met mensen op misschien wel het meest ingrijpende moment in hun leven. Ik heb dan het voorrecht om er voor de mensen te zijn en een bijdrage te leveren aan de start van hun rouwproces. Met mijn achtergrond heb ik kennis van culturele tradities en gewoonten bij uitvaarten. Het werken aan een uitvaart met respect voor de overledene en aandacht voor de wensen van nabestaanden aangevuld met wat kleur is voor mij de uitdaging.

Hartelijke groet,

Robin Dissels

Website: www.disselsuitvaart.com

Email: robin@disselsuitvaart.com

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld