“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

Voorkomen is beter dan genezen

Preventie als speerpunt


Een goede gezondheid draagt bij aan goed ondernemerschap. Als je geen stress hebt over je gezondheid, kun je zorgelozer ondernemen dan mensen die kampen met mentale of fysieke klachten. Om die reden zetten wij hoog in op preventie. 

Onze preventiediensten zijn gericht op mentaal fit en duurzaam inzetbaar blijven. Dat wil jij toch ook?

  • Preventief medisch onderzoek
  • Duurzaam inzetbaarheidsonderzoek
  • Gerichte interventies

Preventie

Zelfstandig ondernemers kunnen via Zelfstandig Ondernemers een preventief medisch onderzoek of een duurzaam inzetbaarheidsonderzoek aanvragen. Naar aanleiding van de resultaten krijg je persoonlijke aanbevelingen om gezond te blijven of om je gezondheid te verbeteren. Waar nodig zetten we gerichte interventies in. 

Als je huidige werk eigenlijk te veel van je vraagt

Bij een disbalans tussen werkbelasting en inzetbaarheid, waardoor het toekomstperspectief in het huidige beroep aandacht vraagt, kan ook een beroepsoriëntatiegesprek worden aangevraagd.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

— Thijs Lieman - IC verpleegkundige

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

JA, ik doe mee bij Zelfstandig Ondernemers!


Binnen het voorzieningenvangnet van Zelfstandig Ondernemers hebben wij Preventie hoog in het vaandel!

  • Preventief medisch onderzoek
  • Duurzaam inzetbaarheidsonderzoek
  • Gerichte interventies© 2021 Zelfstandig Ondernemers. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement