ZO uitgelegd

Wil je ons webinar kijken wanneer het jou uitkomt? Wil je weten hoe onze 4-in-1 totaaloplossing werkt zonder je ergens voor in te schrijven? Dat kan! Kijk via onderstaande link naar een opgenomen webinar en laat je informeren over alle ins and outs van onze dienstverlening.

Kijk wanneer het jou uitkomt

Kijk hier ons opgenomen webinar op een moment dat het jou uitkomt. In dit webinar wordt onze 4-1 totaaloplossing gedetailleerd uitgelegd. Ook wordt het antwoord gegeven op hoe crowdsurance werkt, hoe wij garanderen dat je geld veilig is en wat de verschillen zijn tussen ons en een AOV-verzekering of het Broodfonds.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

Voor wie is het ondernemersvangnet van Zelfstandig Ondernemers bedoeld?

Elke zelfstandige ondernemer kan een persoonlijke voorziening met in de basis een arbeidsongeschiktheidsvoorziening treffen bij Zelfstandig Ondernemers. Heb jij personeel in dienst? Dan kun je ook deelnemen, alleen je medewerkers niet. Deze zijn nl verplicht verzekerd via een werknemersverzekering. 

Waar kan ik het reglement van het AO-vangnet van Zelfstandig Ondernemers inzien?

Je kunt het reglement hier downloaden.

Moet ik alle diensten uit het ondernemersvangnet afnemen?

Nee, het hart van onze totaaloplossing is de arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Het risico ziek te worden dek je wel altijd af. Het staat je vrij het overige deel van je inleg te besteden aan het afdekken van andere ondernemersrisico's

Heb ik een KVK nummer nodig om me bij jullie aan te sluiten?

Je hoeft bij ons je KVK nummer niet achter te laten. Voorwaarde is wel dat je inkomen genereert uit je zelfstandig ondernemerschap en dat je niet financieel beter wordt van je ziekmelding. Zo nodig voeren wij een controle uit bij de KVK als jij ziek bent.

Kan ik altijd aan het geld in mijn financiële buffer komen?

Geen probleem. Jouw saldo kun je altijd direct opnemen. Een simpel verzoekje door middel van een mailtje aan administratie@zelfstandigondernemers.nl  om het geld aan je terug te storten, volstaat al.

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld