Professionals in agrarische- en milieusector

Arbeidsongeschiktheid
Als zzp'er in de agri- of milieusector weet je dat je moet zaaien om te oogsten. Zo werkt het ook bij inkomensverlies door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Als je vooraf je zaken goed regelt, heb je in de toekomst altijd geld achter de hand voor je huur, hypotheek of boodschappen.

AOV voor de agrarische branche te duur?

Werk je als zelfstandig ondernemer in de agrarische- of milieusector? Dan weet je als geen ander dat je veel zelf moet regelen. Denk aan het financieel afdekken van het risico op arbeidsongeschiktheid. Soms een ver-van-je-bed-show, maar ongelukken en veranderingen heb je nou eenmaal niet zelf in de hand. Zo kun je van het ene op het andere moment te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid of ziekte.

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

Betaalbaar alternatief voor verzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is voor jou als zelfstandige een optie, maar deze zijn vaak erg duur. Met de AOV van Zelfstandig Ondernemers bieden we professionals in jouw branche een betaalbaar alternatief voor een verzekering. Je kunt bij ons al meedoen voor € 75 per maand. Elke maand leg je een vast bedrag in, waarmee je je vangnet op maat samenstelt. 

De AOV zit standaard in je vangnet. Daarnaast kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering.

Je leest er hier meer over


Een maandelijkse uitkering om van rond te komen

De arbeidsongeschiktheidsvoorziening kun je zien als een grote spaarpot voor en door vakgenoten. Bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid krijg je als deelnemer bij Zelfstandig Ondernemers uit de gezamenlijk pot een maandelijkse uitkering om van rond te komen. De hoogte van deze bijdrage hangt af van jouw inleg. Je kiest bij ons zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Betrouwbaar en betaalbaar

Zo heb je met de AOV van Zelfstandig Ondernemers altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En dat niet alleen: jouw inleg is meteen ook jouw spaarpot voor later. Want wat we niet nodig hebben voor schenkingen aan zieke deelnemers, blijft van jou. 

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons voor een vangnet op maat al inleggen vanaf € 75 per maand. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering. Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt.

Kijk welk vangnet bij jou past

Ongevallenverzekering

Tijdelijke uitval uit het arbeidsproces door ziekte of een ongeval is voor veel mensen nog een situatie die ze zich kunnen inbeelden. Helaas zijn er genoeg voorbeelden van vakgenoten die blijvend arbeidsongeschikt raken. Zo’n situatie heeft blijvend ingrijpende gevolgen voor je inkomen. Hetzelfde geldt als je komt te overlijden. Je naasten of nabestaanden blijven in dat geval met een financieel gat achter. Dit kun je voorkomen met een ongevallenverzekering. 
Met onze ongevallenverzekering in jouw vangnet van Zelfstandig Ondernemers krijg je namelijk een eenmalige bijdrage bij blijvende invaliditeit of een nabestaandenuitkering bij overlijden. Het zijn zaken in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan, maar waarvan iedereen weet dat deze zich ook nooit laten voorspellen. Reden te meer om het goed en tijdig te regelen. 

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Als je als zelfstandig ondernemer zelf geen initiatief neemt, sta je in geval van arbeidsongeschiktheid met lege handen. Dat kun je niemand anders verwijten dan jezelf. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor een vangnet als je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschiktheid wordt door ziekte of een ongeval. Gelukkig hoeft de oplossing niet moeilijk te zijn. Zelfstandig Ondernemers biedt jou een vangnet met als basis een AOV. Een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Voordelen waar je direct van profiteert

Met ons AOV-vangnet ben je niet alleen verzekerd van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook nog voor je oude dag. Want de inleg die we niet uitkeren, blijft gewoon van jou. Goed om te weten: we kijken niet naar je leeftijd of medische verleden. Interessant is verder dat een onafhankelijke arbodienst de keuringen bij ziekte verricht.

Lees hier meer voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening. En hoe je naast je AOV in je vangnet kun je kiezen voor sparen, pensioen of een collectieve ongevallen verzekering. 

Een slimme zet voor elke zelfstandige ondernemer

Wil je naast inkomensverlies bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid, ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden financieel afdekken? Dan is onze ongevallenverzekering in je vangnet erbij een goede keuze. We zien vaak dat  deelnemers aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening ook een collectieve ongevallenverzekering van Zelfstandig Ondernemers afnemen. Hiermee hebben ze twee eerlijke producten en direct financiële zekerheid in eigen hand. Een slimme zet voor elke zelfstandige ondernemer.

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld