Dienstverlening

Arbeidsongeschiktheid
Je bent een kei in het adviseren van organisaties. Maar hoe heb je belangrijke zaken voor jezelf geregeld? Wat als je langdurig ziek wordt of erger: invalide raakt? Heb je dan een potje achter de hand voor je hypotheek en boodschappen? Arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Zorg dat je als zelfstandig ondernemer dit risico afdekt.

AOV voor dienstverleners te duur?

Het risico op arbeidsongeschiktheid kun je als zelfstandig ondernemer afdekken met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het nadeel is dat deze vaak erg duur zijn. Met de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers bieden we jou een betaalbaar alternatief voor een verzekering. Je kunt al inleggen vanaf € 75 per maand.

Onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening wordt voor en door vakgenoten opgebouwd. Het werkt heel eenvoudig. Bij ziekte krijg je een maandelijkse uitkering met een hoogte die je zelf gekozen hebt. Je kiest zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past.

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

Vangnet en spaarpot ineen

Als zelfstandig organisatieadviseur heb je met het vangnet van Zelfstandig Ondernemers altijd een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand voor tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. En nog mooier: jouw maandelijkse inleg is meteen ook jouw pensioenspaarpotje voor later. Want wat er niet wordt uitgekeerd, blijft van jou!

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons al inleggen vanaf € 75 per maand. Elke maand leg je een vast bedrag in, waarmee je je vangnet op maat samenstelt. Naast je AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering. Je leest er hier meer over.

Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt. Kijk hier welk vangnet bij jou past.

Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden kan het leven van jou en je naasten compleet op zijn kop zetten. Met onze ongevallenverzekering krijg je een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering die de gevolgen voor het wegvallen van jouw inkomen opvangt. Met de ongevallenverzekering bouw je financiële zekerheid in voor die momenten in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan.

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Elke zelfstandig ondernemer is zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet bij tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Je kunt dit als ondernemer of zzp’er in de branche van organisatieadviseurs op verschillende manieren regelen. Zelfstandig Ondernemers biedt jou een betaalbaar en betrouwbaar alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Sparen voor je oude dag

Met het vangnet van Zelfstandig Ondernemers ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij arbeidsongeschiktheid, je spaart ook voor je oude dag. Want de inleg die niet uitgekeerd wordt, blijft van jou. Het mooie is dat we geen onderscheid maken op leeftijd of medisch verleden. En dat we werken met een onafhankelijke arbodienst. Wil je meer voordelen lezen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening?

Bekijk dan hier de voordelen

Twee eerlijke producten

Wil je niet alleen ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel afdekken, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden? Neem dan in jouw vangnet waarin de arbeidsongeschiktheidsvoorziening altijd de standaard vormt, ook onze ongevallenverzekering op. Twee eerlijke producten waarmee je financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt. Je weet immers nooit wat er gebeurt.

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld