Transport & logistiek

Arbeidsongeschiktheid
Als professional in de transport- of logistiek laat je dagelijks zaken op rolletjes lopen. Maar hoe zit dat met belangrijke zaken voor jezelf als zelfstandig ondernemer? Wat heb je geregeld als je langdurig ziek wordt of invalide raakt? Blijven de zaken dan ook soepel doorlopen? Arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Zorg dat je een potje achter de hand hebt voor het geval dit jou treft.

AOV voor zelfstandigen in de transport & logistiek te duur?

Veel ondernemers sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Niet elke zelfstandige kan dit betalen. Een goed en betaalbaar alternatief is de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers. Deze arbeidsongeschiktheidsvoorziening biedt jou en je branchegenoten een mooie uitkering bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wist je dat je al kunt inleggen vanaf € 75 per maand?

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

Opgebouwd voor en door vakgenoten

Onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening wordt opgebouwd voor en door vakgenoten. Het werkt heel eenvoudig. Bij ziekte krijg je een maandelijks inkomen. Je kiest zelf het maandelijks netto inkomen dat bij jouw situatie past. Zo zorg je via Zelfstandig Ondernemers dat je altijd een betrouwbaar vangnet achter de hand hebt in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid. 

Leg mij dit eens uit

Vangnet en spaarpot ineen

Als zelfstandig ondernemer heb je met ons AOV-vangnet meteen een mooi spaarpotje voor jouw pensioen. Want wat we niet uitkeren, blijft gewoon van jou. Wel zo eerlijk en handig. Een vangnet en spaarpot ineen.

Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt. Kijk hier welk vangnet bij jou past.

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons voor een AOV-vangnet op maat al inleggen vanaf € 75 per maand. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een collectieve ongevallenverzekering.

Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden kunnen het leven van jou en je naasten compleet op zijn kop zetten. Met onze ongevallenverzekering krijg je een eenmalige bijdrage of nabestaandenuitkering die de gevolgen voor jouw inkomensverlies opvangt. Zo bouw je met de ongevallenverzekering van Zelfstandig Ondernemers financiële zekerheid in voor die momenten in je leven waar je nooit voor wilt komen te staan. 

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

— Thijs Lieman - IC verpleegkundige

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval of ziekte dien je als zelfstandig ondernemer zelf financieel op te vangen. Dit kun je als zelfstandig professional in de branche Transport op verschillende manieren regelen. In plaats van een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering bieden we jou met het AOV-vangnet van Zelfstandig Ondernemers een betaalbaar en betrouwbaar alternatief. 

100% acceptatie

Met de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers ben je niet alleen verzekerd van een maandelijks inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, je spaart ook meteen voor je pensioen. Want het geld dat we niet uitkeren, blijft van jou. En in de praktijk is dat het grootste deel van je inlegsom. We maken voor de acceptatie van jou als deelnemer aan onze voorziening geen onderscheid op basis van leeftijd of medisch verleden. Een onafhankelijke arbodienst voert voor ons de keuringen uit.

Wil je meer voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening weten? Kijk dan hier

Hoe zorg jij voor financiële zekerheid?

Wil je niet alleen bij ziekte en tijdelijke arbeidsongeschiktheid je zaken goed geregeld hebben, maar ook het risico op blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden financieel afdekken? Kies dan ook voor onze ongevallenverzekering in je vangnet. Een eerlijk product waarmee je financiële zekerheid in je zelfstandige bestaan inbouwt. De voorziening laat zich uitstekend combineren met de AOV die standaard in het vangnet is opgenomen. Om die reden hebben veel deelnemers aan onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening ook een ongevallenverzekering bij ons afgesloten. Hoe zorg jij voor financiële zekerheid?

© 2023 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld