Zorg

Arbeidsongeschiktheid
We hoeven jou als zelfstandig ondernemer in de zorg niet te vertellen wat goed zorgen voor een ander inhoudt. Maar hoe zit het met goed zorgen voor jezelf? Wat heb jij geregeld als je ziek wordt of arbeidsongeschikt bent? Heb je geld achter de hand voor je huur of hypotheek en boodschappen? Uit je werk zul je het ongetwijfeld weten: ziekte en arbeidsongeschiktheid laten zich niet plannen. Het afdekken van het bijbehorend inkomensverlies wel.

Is een AOV voor de branche Zorg te duur?

Wie werkt als zelfstandig ondernemer in de branche Zorg weet dat er veel zaken zijn die je zoal moet regelen. Denk aan het risico op arbeidsongeschiktheid en het afdekken van de financiële gevolgen. Een optie is de arbeidsongeschiktheidsverzekering, al zijn deze verzekeringen wel erg duur. Bovendien geldt er een wachttijd van 24 maanden voor om te kunnen instappen.

Regel hier direct jouw vangnet. ZO geregeld!

Zo zorg jij voor financiële zekerheid

Met de AOV van Zelfstandig Ondernemers bieden we zelfstandige zorgprofessionals een betaalbaar alternatief voor een verzekering. Met een inleg vanaf € 75 per maand verzeker je jezelf al van een goed inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Voor en door vakgenoten opgebouwd

De arbeidsongeschiktheidsvoorziening van Zelfstandig Ondernemers wordt opgebouwd voor en door vakgenoten. Elke deelnemer legt een vast bedrag per maand in. Bij ziekte of tijdelijke arbeidsongeschiktheid werkt het heel eenvoudig: je krijg vanuit de gezamenlijke pot een maandelijkse uitkering om van rond te komen. De hoogte hangt af van jouw inleg. Wil je meer inkomen uitgekeerd krijgen? Dan bepaal je dat eenvoudig en snel. Je kiest namelijk zelf het maandelijks netto-inkomen dat bij jouw situatie past.

Jouw vangnet, jouw keuzes

Je kunt bij ons voor een vangnet op maat al inleggen vanaf € 75 per maand. Naast onze AOV als standaard kun je kiezen voor sparen, pensioen of een ongevallenverzekering.

Je leest er hier meer over

Betrouwbaar en betaalbaar

Met de AOV van Zelfstandig Ondernemers heb je als zelfstandige professional een betrouwbaar en betaalbaar vangnet achter de hand in tijden van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Het grootste gedeelte van jouw inleg wordt niet uitgekeerd. Dat geld blijft dan ook gewoon van jou. Zo heb je meteen een spaarpotje voor je pensioen. Wel zo handig en je hebt ineens twee belangrijke zaken goed geregeld.

Voor elke beurs bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt. Kijk welk vangnet bij jou past.

Ongevallenverzekering

Je moet er niet aan denken, maar hoe heb je zaken geregeld als je arbeidsongeschiktheid niet tijdelijk blijkt, maar blijvend is? Of erger nog: als je komt te overlijden? Hoe heb je dan de financiële zekerheid voor jou en je naasten geregeld? Een situatie van inkomensverlies heeft immers blijvend ingrijpende gevolgen. Het financieel gat dat ontstaat, kun je opvangen met een ongevallenverzekering. 

Regel je zaken goed en tijdig!

Bij Zelfstandig Ondernemers kun je een ongevallenverzekering in je vangnet opnemen waarbij je eenmalig een bijdrage bij blijvende invaliditeit of nabestaandenuitkering bij overlijden ontvangt. Natuurlijk zijn het zaken waar je niet voor wilt komen te staan, maar helaas laat arbeidsongeschiktheid zich niet voorspellen. Reden te meer om je zaken tijdig en goed te regelen. Met de ongevallenverzekering in je vangnet van Zelfstandig Ondernemers zorg je dat moeilijke momenten niet onnodig moeilijker worden. 

Wat wil jij goed geregeld hebben?

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Oplossingen voor arbeidsongeschiktheid

Bij ziekte of een ongeval kun je als zelfstandig ondernemer geen beroep doen op de overheid voor een uitkering. Je dient dus zelf voor een vangnet te zorgen als je tijdelijk of blijvend arbeidsongeschiktheid raakt. Dit kun je op verschillende manieren regelen. 

Hier profiteer je van met ons AOV-vangnet mét ongevallenverzekering

Met de AOV in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers ben je verzekerd van een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Je spaart tegelijkertijd voor je oude dag. Want de inleg die we niet uitkeren, blijft gewoon van jou. Daarmee is onze AOV een betaalbaar alternatief voor de dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het mooie is namelijk dat we niet kijken naar je leeftijd of je medische verleden. 

Onafhankelijke arbodienst

Goed om te weten is verder dat we werken met een onafhankelijke arbodienst. Wil je meer voordelen lezen van onze arbeidsongeschiktheidsvoorziening en de wijze waarop je zelf je vangnet kunt samenstellen bij ons?

Kijk hier

Direct een zorg minder voor elke zelfstandige ondernemer!

Als je niet alleen je inkomensverlies bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid financieel wilt afdekken, maar ook bij blijvende arbeidsongeschiktheid of overlijden, kies dan voor onze ongevallenverzekering in je vangnet. We zien vaak dat deelnemers aan ons vangnet met Arbeidsongeschiktheidsvoorziening tegelijkertijd een ongevallenverzekering afsluiten. Zo hebben ze twee eerlijke producten waarmee ze direct financiële zekerheid in hun zelfstandige bestaan inbouwen. Direct een hele zorg minder voor jou als zelfstandig ondernemer. Waarvoor kies jij?

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld