“Dit concept sluit mooi aan bij hoe ik in het leven sta en bij mijn normen en waarden als verpleegkundige. We helpen elkaar!”

— Thijs Lieman - IC verpleegkundige

Inkomen bij blijvende arbeidsongeschiktheid

Ongevallenverzekering

Een ongeval zit vaak in een klein hoekje. Als zelfstandig ondernemer kan zo’n gebeurtenis ingrijpende gevolgen hebben voor je inkomen. Wat heb jij geregeld als je onverhoopt blijvend arbeidsongeschikt of invalide wordt? Onze ongevallenverzekering biedt jou en je eventuele nabestaande(n) financiële zekerheid als jou tijdens je werk (incl. de heen- en terugreis) of privé iets overkomt. Je regelt dit eenvoudig in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers.

  • 24/7 dekking zowel zakelijk, als privé
  • Acceptatie gegarandeerd
  • Voor € 10 per maand een uitkering van € 100.000
  • Voor € 20 per maand een uitkering van € 200.000
ZO geregeld
3.075+ zelfstandig ondernemers gingen jou voor

Twee varianten

Variant 1
Variant 2
Uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid
Uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid € 100.000
Uitkering bij blijvende arbeidsongeschiktheid € 200.000
Uitkering bij overlijden
Uitkering bij overlijden € 50.000
Uitkering bij overlijden € 100.000
Kosten per maand
Kosten per maand € 10
Kosten per maand € 20

Een ongeluk kan ook jou overkomen

Je moet er niet aan denken, maar bij blijvende arbeidsongeschiktheid sta je als zelfstandig ondernemer serieus met lege handen als je geen ongevallenverzekering hebt afgesloten. In het vangnet van Zelfstandig Ondernemers dek je dit risico eenvoudig af voor een vast, laag bedrag per maand. Deze verzekering keert ook uit aan je nabestaanden mocht je onverhoopt als gevolg van een ongeval komen te overlijden.

Je verzekert je in ons vangnet voor ongevallen die op je werk, onderweg of privé overkomen. Waar en wanneer dan ook.

Wat kost deze financiële zekerheid?

Voor € 10 per maand regel je al een ongevallenverzekering in jouw vangnet van Zelfstandig Ondernemers. Bij blijvende invaliditeit keren we dan eenmalig € 100.000 uit (bij overlijden door ongeval € 50.000). Wil je een hogere uitkering? Voor € 20 per maand bedraagt de ongevallenuitkering € 200.000 (bij overlijden door ongeval € 100.000). 

Bij een uitkering betaal je geen belasting, omdat je de premie voor deze verzekering als zelfstandig ondernemer zelf betaalt.

Jouw vangnet, jouw keuze

De basis van elk vangnet bij Zelfstandig Ondernemers vormt de arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Je bepaalt zelf waar de rest van jouw inleg aan wilt besteden. Wil je ook een ongevallenverzekering afsluiten, zodat je je tegen een laag bedrag per maand verzekerd bij een ongeval? En wil je in je vangnet ook nog pensioen opbouwen? Dat kan. Spaar je liever het restant van jouw inleg? Ook dat is ZO geregeld. Het is jouw vangnet, dus jouw keuze.

Wil je al jouw opties in ons vangnet zien? Bekijk hier wat je met jouw inleg allemaal kunt regelen.

Stel jouw vangnet samen

Voor elke portemonnee bieden we een eigen vangnet. Met de garantie dat je altijd een inkomen bij ziekte en een spaarpotje achter de hand hebt. Kijk hier welk vangnet bij jou past.

Deze ondernemers kozen voor Zelfstandig Ondernemers

“Bij Zelfstandig Ondernemers bestaan we uit een veel grotere groep die het risico draagt. Het is voor iedereen toegankelijk en niet op uitnodiging.”

— Meggie Janssen - Cijfers en Glas

“Nadat vorig jaar een collega voor langere tijd was uitgeschakeld, maakte ik mij zorgen over mijn toekomst. Wat als mij iets overkwam? Niet in loondienst, geen ziektekostenverzekering, geen plan voor de langere termijn. Surfend over het internet kwam ik via Facebook de advertentie van Zelfstandig Ondernemers tegen. Voor en door ons! "Een voor allen, Allen voor een", een beetje het gevoel van de 3 musketiers kwam boven.”

— Jack Westra - Musicus

“De transparante communicatie, de overzichtelijke aanpak en de persoonlijke betrokkenheid van Zelfstandig Ondernemers trok mij heel erg aan. Uit eigen ervaring weet ik hoe veranderlijk je gezondheid kan zijn en hoe kwetsbaar je als (mede)kostwinner bent. Ik ben pas net lid, maar super blij met mijn weloverwogen keuze!”

— Bianca Maton - Eigenaresse communicatiebureau

“Fijn om iets achter de hand te hebben als er iets gebeurt. Als je iets ouder wordt is de kans groter dat er iets gebeurt.”

— Math van der Mullen - rijschoolhouder

“Een verzekering was voor mij veel te duur, daarom heb ik gekozen voor dit AOV-vangnet. Je bepaalt zelf je inleg. En de communicatie is vanaf dag een al goed.”

— Johanna van Lieshout - Eigenaresse schoonheidssalon

“Overzichtelijk en helder hebben de doorslag gegeven bij mijn keuze voor het AOV-vanget van Zelfstandig Ondernemers.”

— Robin Dissels - Uitvaartondernemer

“Meedoen bij Zelfstandig Ondernemers is voor mij een logische stap, passend bij samen handen ineen slaan juist omdat we allen zelfstandige zijn.”

— Jolanda Oldenhave - Gz-Haptotherapeut

“Ook het sociale aspect spreekt mij aan: samen help je een ondernemer die het even moeilijk heeft. Ik heb de stap genomen en hiervoor gekozen.”

— Mark Geutjes - Rij-instructeur

“Wat mij het meest aanspreekt bij Zelfstandig Ondernemers is dat er geen ellenlange pagina's zijn met kleine letters en uitsluitingen. Opgezet door een zzp'er, voor de zzp'ers. Dat zie en voel je. En vertrouwen is belangrijk als het om zo'n belangrijk thema gaat.”

— Maarten Bierman - Pinterest Marketing Expert

“Heerlijk! Geen uitzonderingen, eigen keuze voor bedrag en uiteindelijk zelfs een mooie spaarpot. Voor elkaar en met elkaar, dat sprak me eigenlijk nog het meeste aan.”

— Elise Bouwman - Diabetes verpleegkundige

“Sparen voor mijn oude dag vind ik erg belangrijk en daarom heb ik gekozen voor de hoogste vorm. Het is voor mij de ideale combinatie als het gaat om sparen naast een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering!”

— Frank Smid - Eigenaar Completely Safe

“Dit AOV-vangnet is voor mij een uitkomst: gegarandeerd inkomen bij ziekte en ook nog sparen! ”

— Martin Henkes - Ontwerp & Begeleiding

Wat je moet weten over de Ongevallenverzekering in het vangnet van Zelfstandig Ondernemers

Wat is een ongevallenverzekering?

Dat is een verzekering die uitkeert wanneer jij een ongeval krijgt waar je blijvend letsel aan overhoudt. De verzekering keert eenmalig een bedrag uit aan jou of je nabestaanden als jij blijvend invalide wordt of wanneer je als gevolg van een ongeval overlijdt.

Wat is het verschil tussen een ongevallenverzekering en de arbeidsongeschiktheidsvoorziening?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert uit bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door ziekte. Een ongevallenverzekering keert uit als je blijvend arbeidsongeschikt raakt als gevolg van een ongeval. In het vangnet van Zelfstandig Ondernemers kun je beide risico’s met 1 inleg afdekken.

Bij wie is de ongevallenverzekering ondergebracht?

Onze ongevallenverzekering is ondergebracht bij Centraal Beheer Achmea, maar wij zijn jouw vertrouwde contactpersoon. Via ons geniet je van de collectiviteitskorting.

Waarom is de ongevallen verzekering bij Zelfstandig Ondernemers zo scherp geprijsd? Wat zijn de kleine lettertjes?

Er zijn geen kleine lettertjes. Zelfstandig Ondernemers heeft voor haar vangnet een collectiviteitskorting bedongen. Hierdoor kunnen we de ongevallenverzekering exclusief aanbieden voor een hele gunstige prijs.


Wat valt er precies onder de dekking van de ongevallenverzekering bij Zelfstandig Ondernemers?

De ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid wanneer jou tijdens je werk (inclusief de heen- en terugreis) of privé iets overkomt. De verzekering heeft een 24-uurs dekking. Als gevolg van een ongeval keert de ongevallenverzekering eenmalig een bedrag naar rato uit aan jou (of je nabestaanden) indien je als gevolg van een ongeval blijvend arbeidsongeschikt raakt voor passende arbeid of invalide wordt of wanneer je als gevolg van een ongeval overlijdt.

JA! Ik wil financiële zekerheid bij blijvende arbeidsongeschiktheid door een ongeval!


 • Als jou privé of zakelijk een ongeval overkomt
 • 100% acceptatie, geen leeftijdsgrenzen of medische uitsluitingen
 • Voor € 10 per jaar een uitkering van € 100.000
 • Voor € 20 per jaar een uitkering van € 200.000

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld