Actueel

Vergroten bewustwording ondernemersrisico's

Ruim 40% van de zzp’ers in Nederland heeft niets geregeld voor het geval hij of zij arbeidsongeschikt raakt. En dat is nog maar één ondernemersrisico. Het is onze missie zelfstandig ondernemer in staat te stellen zorgeloos te ondernemen. Heb jij een (klanten)groep met zelfstandig ondernemers en ben je geïnteresseerd in onze oplossing? We komen graag langs om het voorzieningenvangnet van Zelfstandig Ondernemers te presenteren.

17 juni 2021
1 minuten

AOV oplossing op een presenteerblaadje

Samen met Frits Sissing, ambassadeur van de Stichting Zelfstandige Professionals, gaan we door het land om het bewustzijn te vergroten over de ondernemersrisico’s en de noodzaak te benadrukken van het aanleggen van een vangnet om deze risico’s af te dekken.

Onlangs hebben we onze presentatie gegeven aan de onafhankelijke financiële adviseurs van Perrée & Partners B.V. Heb jij ook een (klanten)groep met zelfstandig ondernemers en ben je geïnteresseerd in ons verhaal?

Gerelateerd

Blog
30 april 2024
5 minuten

Zzp’ers staan sterk, maar wees voorzichtig

Door de groeiende fiscale verschillen tussen zzp’ers en uitzendkrachten is de positie van de zzp’er sterker. Bovendien ligt het werk dankzij de historisch krappe arbeidsmarkt en de opkomst van werkplatformen voor het oprapen én kunnen zzp’ers ook nog eens de tarieven omhoog gooien. De rollen zijn dus omgedraaid: werkgevers hebben niet langer de macht. Niet gek dus dat steeds meer mensen voor een zelfstandig bestaan kiezen. Maar wees gewaarschuwd; het is niet alles goud wat er blinkt…

Blog
5 april 2023
7 minuten

Crowdsurance: Wat is het en is het iets voor jou?

De kans dat je arbeidsongeschikt raakt tijdens je loopbaan is 10 procent. Vind je het risico om niets geregeld te hebben voor als je tijdelijk niet kunt werken ook te groot? Maar is een AOV ook voor jou niet te doen? Onderzoek dan eens of crowdsurance iets voor jou is.

Actueel
22 februari 2023
2 minuten

Financiële tegemoetkoming voor zzp’er in de culturele en creatieve sector

Ben jij een zzp’ers in de culturele en creatieve sector en op zoek naar een betaalbaar financieel vangnet voor als je door ziekte tijdelijk niet kunt werken? Je kunt nu tijdelijk een financiële bijdrage krijgen voor de kosten van zo’n AOV. Bij Zelfstandig Ondernemers dek je samen met andere ondernemers het risico van arbeidsongeschiktheid af. We werken met een vaste maandelijkse inleg, wij verzorgen de schenkingen bij ziekte en regelen alle administratieve handelingen.

© 2024 Zelfstandig Ondernemers B.V. statutair gevestigd te Hilversum, KvK nr 82551588. Alle rechten voorbehouden
    |    Privacy & cookies
    |    Reglement

Meld je hier aan Geregeld